Take this feeling away and I break your fucking jaw.

God its good to be alive!


Först och främst måste jag säga Tack så enormt mycket för det smset som ändrade mitt humör från 0-100.

28-apr-2008 17:35

Mina föräldrar hoppas att du ska vinna tävlingen,
dom såg bilderna på mig och Rauli.
Dom tycker du är jätte duktig, ett riktigt proffs.
Puss good luck!



Återgår till det där om en liten stund.
Vaknade i morse kunde knappt sova eftersom man skulle skriva teorin igen, klarade det ju inte i fredags. Så det var bara att gå på igen.
Gick med mamma och käkade lunch och så kom Dell och hälsade på oss när vi satt där, fick hem gjorde ett prov till och fick 66/70 kändes helt okej, var inte lika nervös som sist med tanke på alla mina jobbiga känslor jag har i kroppen.
Innan jag gick in på provet upptäckte jag att min vackra älskade efterlängtade mens hade kommit, det tog jag som ett bevis på att det skulle gå bra på provet,
klart som fan hade jag rätt, klarade det med hyffsat marginal. Inte som sist 51 när 52 är gränsen :)
Fick en kaffe och ett paket cigg att Johnny, tack :D
Drog hem och satte mig och lekte lite i photoshop, fick ju ett tröst pris av Johan när jag skrev och inte klarade det, så jag fixade himlen på en skit fin bild Johan tog för någon vecka sen :) 

Ja sen kom Sms:et hade helt glömt tävlingen jag anmält mig till pga att jag försökte gråta.. Men jag gick in och kollade på BDB och insåg att min bild kom med i tävlingen endast 40 bidrag kom med till själva tävlingen en av dessa var mina!:D
Den med Rebecca Rauli och cadillacarna från gårdagens fotosession :)

Känns helt underbart!



Okej, svimmingsredo, jag trodde 100.. Kolla bilden..

image48

Living In A Dream.

Kärlek.

Snacka om helt fel tillfälle att fota kärlek,
Its a cold gun that I kiss.
Men ändå gick det ganska bra.









Now you got something to die for.

All I want is this to go away,
far far away.



Träffade Rauli och Rebecca idag, Rauli hade precis plockat ut Cadillacen, så vi åkte runt i den och drack kaffe, sen käkade vi falafel på Falafel Kungen. Var faktiskt gott. Sen kom Johnny förbi och joinade oss, visade sina enormt vackra märken han fått på benen efter att jag sparkat honom på samma ställe massa ggr.

Ajjfan, nu började den där låten igen.. Blir så sjukt nere av den. Även om jag är hur lycklig som helst drar den ned mig långt ner i bottnen, den får mig att inse att jag är äckligt olyckligt kär och att jag lär förbli det ett bra tag till. Kom att tänka på det igen när jag läste romantik.. Folk har dött för mindre.

Iallafall, sen drog vi och hämtade kameran och stativet hos Johan, mamma hade nog fått spel om hon vetat att den var där. Tur att jag fick tillbaka den oskadd. ;)
Sen blev det fotosession på riddaholmen, drog hem och redigerade. Så jävla less på allt just nu.
Föressten, varsågod Johnny, du tycker alltid att jag låter så lycklig när jag skriver här, fast jag skriver sorgliga inlägg, sån är jag.. Olycklig.


My love thrills me, Real pain fills me.

Fuck me I am Famous.

Read Slow. and analyse.
Read Fast. and don't give a fuck.



Så sitter man här med ont i tutten, får som sagt skylla mig själv, men nu är ärret så gott som borta. Ha-Ha.
Tatueringsmässan i norrköping igår, nice som fan. Var dock inte där så länge, letade mest efter stället men det var roligt i sig. :P
Sen gick jag in och med en halvtimmes varsel piercade jag tutten. Jag är så störd. Man fick tydligen inte pierca sig när man var full, så jag var väll bara lite lullig. Bytte piercingen i tungan i samma veva till ett järnkors, sexigt värre.
Köpte även en tröja i nyköping när vi var där och kelade med Tove och Sippan :)
"Fuck me, Im Famous", så jävla jag alltså.
Ja vet inte riktigt vad jag ska skriva, kan ju skriva det att jag till ha tillbaka min kamera nu, jag har deadline i morgon och vill dö. Så.


Live Fast Free and Die.
or
Live Take drugs and learn how to fly.

Can't help this fucked feelings.

You don't care if I live or die.



Hemma igen efter träningen, känner mig ju som en ny människa! :)
Käkade tortellini sen vare bara att sätta sig till pluggandet av teorin igen, klarar inte av att plugga mera,
fick 63/70 på första provet 63/70 på andra provet, kände för att göra ett till trots min trötthet och fick 59/70, kasst Johanna jävligt kasst.
Men men i morgon är det det gäller så, hoppas det går vägen för mig.
Snackade lite med en människa som gjorde mig jävligt glad, längtar efter att hemsidan kommer upp snart så jag får mera information. :)
Lekte lite i Photoshop som avslappning och gjorde en ganska grym fisheye bild på farsan's Mercedes, lite sne tagen och mongo, men den var iallafall hyffsad.
Ska nog slagga nu så jag kommer upp vid nio i morgon, och ni som läser detta får mer än gärna ringa och terra upp mig ur sängen ;)



Running from you.

Don't say its ok, couse it never will be..
Never belive in sunshine after rain..



Idag, vaknade runt tio, helt undebart. Lite överhettad var man dock, och inte konstigt att man får vätskebrist av det. låg i sängen ett bra tag, vaknade av Almost easy. Det betydde att det var en bra dag.
Tog det väldigt lungt, kollade på lite när Johan fixade sin hemsida. Check it out, ni som känner för att burna.
www.Burnoutcompetition.se
Ja sen ringde lilla Line och sa att vi tydligen hade foto idag, så det var bara att kasta på sig jackan och dra.
Åt mat i skolan. Var faktiskt någolunda gott, för en gångsskull.
Ska iväg om någonstund med Becca och simma. Ska bli jätte skönt, vi ska tare riktigt slappt och fika lite och göra en hel rengöring av kroppen. Älskar att göra sånna saker med Becca för hon är typ den enda som gillar det lika mycket som jag.
Sen blire att plugga teori, känns ganska bra, dock att det känns som om jag pluggat mer på frågorna på mina prov så jag kan dom utantill än själva svaren. Måste nog göra några andra prov också, kanske ska pröva lite med Johnnys teori om att leta upp svaret. Kan du faktiskt fungera det med. Blir iallafall mest ytinlärning förtillfället. Men vi fixar det här.. *Hoppas jag*

Life sucks, But I suck better.

Love is only a dying rose.

I see, can't have you, can't leave you there 'cos I must sometimes see you
And I don't understand how you can keep me in chains
And every waken hour, I feel you taking power from me and I can't leave
Repeating the scenery over again



Igår,
Plugget, helt underbart vackert väder och det var inte alls jobbigt att vara i skolan. Efter skolan satte sig jag och Line på Hötorgstrappan och pluggade Media Kunskap. Det gick fort och smärtfritt. Såg en gammal kompis jag inte sätt på ett jävla bra tag, dock tror jag inte han kände igen mig och jag var för feg för att hälsa.
Sen ringde jag Johnny för att fråga hur hans kväll såg ut. Slutade med att vi åkte till ösmo och plockade upp Carro. Kul att se henne igen, är iallafall säker på att jag kommit över henne helt, då de var helt smärtfritt att se henne och prata med henne som en nära vän.
Drog förbi preem och drack kaffe och hälsade på Johan. Det var nice. Sen drog jag hemmåt och pluggade teori.

Idag,
Inget plugg, kändes onödigt att bara vara där i tre sec. Så jag stannade hemma tog en promenad med mamma i vårsolen och fikade på paveljongen på norrmälarstrand. Sen var det bara att dra hem plocka fram svenska boken och plugga romantik. Så vackert och så sorgligt, man märker verkligen att dom skriver från hjärtat.
Pluggade lite teori idag med, är så nervös över fredag. Ska nog sätta mig och göra några prov nu med.

Is it Grass?
No, Its Grus.

Only you,

Its about thinking, Its about dreaming, Its about love..
But for now its about get back on the weels.



Igår, söndag.
Åkte och hälsade på min kusin och hennes dotter som fyllde 3. Satt där med syrran, Lorenzo, Emilio, Lova, pappa och Mia.
Jag och Lina gick loss lite pga av det vackra vädret, fottade som en tok och brottade ner syrran i gräset. Vilket Emilio ogillade. Söta unge :)
En såndär skön sommardag när man inser hur mycket kärlek bebisar ger. Okej Lorenzo är 5, men han är min bebis.. alltid.
Sen drog vi hemmåt, börjat känna mig fet och oduglig. Ändring på det kan jag lova.
Gjorde iordning en omelett med frusna grönsaker nötter och kryddor, vart riktigt gott och hälsorikt. Sen drog jag ut och sprang, sprang till statshuset och tillbaka, en riktigt vacker och hyffsat sval kväll. Kom hem igen käkade ett äpple och pluggade teori. Sen drog jag till fruängen och pluggade lite mer.

Idag då?
Var uppe vid tjugo över 7 vilket var väldigt bra. Åkte hem, drack en kopp kaffe och käkade en riktigt god rostad smörgås med ost och vindruvor. Satt i solen och pratade med Rebecca gjorde även två prov.
Åkte hemifrån vid kvart i elva och drog till F&S i Hornstull och tränade en timma. Kom till skolan och åt den nog nyttigaste lunchen jag ätit på länge, kände hur mycket kraft jag hade efteråt. Det var riktigt kul att vara i skolan idag faktiskt. Hade Historia och det var väll där man började känna sig trött efter allt snack om uppfinningar, kanske inte riktigt min grejj om man säger så :P
Nu sitter jag och tuggar i mig lite C-vitamin och lyssnar på The Kill.
Ska pluggade vidare om en stund måste bara få i mig lite föda när mamma nu tänkt att komma hem
(Nej jag är inte en bortskämd snorunge som inte kan laga mat själv, men mamma ville väldigt gärna äta middag med mig kväll så hon är och handlar).


Like sunshines killing the rain, your killing me inside out.

Blame me..

Fuck it.




Träffade som sagt Becca idag, jag, Becca, Eddie och deras fader åkte till New Yorker.
Kom hem med ett par nya byxor, "två" nya linnen och ett diadem. Riktigt nice.
Gick på en 207 kr, ingenting ju.
Sen drog vi hem till henne och mellan landade. Total flummiga på tunnelbanan, underbart.
Där efter kom vi hem till mig, dags för mat tyckte vi.
Blev en salig blanding av skumma saker som jag fick för mig att göra då Rebecca är lite mongo just nu, Laktos intolerant, Vegetarian och tandverk. Så vi gjorde iordning makaroner med laktosfrimjölk, ägg och honung, Förstår inte varför jag skulle ha i honung, men vi åt det iallafall och blev mätta ett tag.

Haha helt undebart utråkade satt vi och funderade på vad vi skulle göra, så vi gick upp på taket rökte vatten pipa och drack kaffe :)
Tittade på hela solnedgången helt underbart, att bara sitta där och tänka över hur obetydlig man var just då, helt inne i oss själva. Komiskt nog började Becca jämföra mig med en svamp.. Som drar åt sig vatten.
"Alltså du är som en tvättsvamp, den drar in massor av vatten när man lägger den i det, och när du sitter i skolan drar du inn massor av lärdom, du har det så jävla lätt"
Jag tänkte inte så mycket mer på det just då.

Sen gick vi ner och gjorde mat igen, Denna gång en helt underbar blanding av ris curry och nötter. Nog någonting av det godaste jag ätit på länge. Sen fick vi smootie av mamma.

Med tanke på det där med svampen. Jag skämma faktiskt lite grann över hur misslyckad jag blivit. Medans jag och Becca drack mammas hemmagjorda smootie satt mamma och små pratade lite med oss. Jag fick för mig att jag hade gjort ett psyktest när jag var liten och mamma bara skrattade och sa det att alla ungar gör sånna för många hjärnskador visas i tidigt stadie med hjälp av sånna övningar. Då berättade hon det sorgliga, "När du gjorde dom testen gick det så enormt fort för dig att dom snarare funderade över om du var översmart, du hade / har alltid haft så otroligt lätt att lära dig saker".

Det är sjukt. Om jag bara inte varit så lat så hade jag nog varit en av dom smartaste människorna i världen. Eller jag hade iallafall varit intressantare. Som barn var jag nästintill översmart, som 7åring var jag favorit elev i klassen och en av dom klyftigaste utan att plugga, även en av dom längsta. Under mina 13 år som dansare pressade alltid min lärare mig till det yttersta pga det som mamma berättade för ett tag sen att min lärare såg att jag lätt kunnat varit den bästa dansaren om jag inte varit så lat. Jag får mer och mer höra hur smart jag är men ändå blir jag bara kallad puckad, Nu ska jag fan ta mig själv i kragen på allvar och ta vara på att jag är lätt lärd. 25 smäller det!

Fuck, I killed myself again.

Sunset, sunrise, whatever couse without you its dosent shine at all.



När jag satt där i min egen lilla värld och hörde Freakshow - Nomy. Kom jag att tänka på min lilla ängel som ska komma hit när som helst, hon som var den där lyckliga underbara människan som klarade sig så enormt bra på egna ben, kanske lite ensamt ibland men det tyckte aldrig hon. Nu har hon blivit mer och mer som jag.. Vill inte, Kan inte vara ensam för länge. Dock har jag börjat bli bättre på det. Men iallafall hittade en text jag skrivit till dig på bilddagboken den 17 oktober, duvet då vi söp på en vardag och jag kröp under någon jävla amazon och du tyckte att jag hade alkohol problem..
Skrev det här då..

There's just no reason to even think about what I had been without you, There's just no need. Couse we both know, anyway I wouldn't be here.

Tyckte det både var vacker och jävligt sant.

Och påtal om vackra saker, den här texten var ju helt klockren med tanke på en annan människa..

Remember the days when we were hiding out all night
I wanna go back there and tell you it's alright
We used to say that it was us against the world
We had the biggest dreams but now it's all forgotten

I was so naive, I wanted you to stay forever
I wanted it to last forever, I wanted you to stay forever
I wanted it to last forever, but everything changes in time

Remember the place we had behind the big old factory
Just the two of us, I'd never felt so free
All the secrets and the promises we made, made me
feel like I was king a single day

I've got so much to say to you, I even wrote a song for you
I never stop thinking about you


Blev lite inne i texter och shit idag.. Jaja :)
Nu ska jag dra och handla sönder..

Pretender,

Du tog mina vingar och slet dom itu,
du sparkade mig i ryggen och sa "Stå på dina egna ben"
"Det här är verkligheten"



Vaknade nyss, nu ska det åkas till New Yorker igen, ska försöka låna pengar av pappa så jag kan köpa ett par byxor, behöver verkligen det, med tanke på att min gick sönder, totalt.

Igår då?, Kom hem vid halv tre iallafall.
Jag Becca Johnny och en flaska sprit åkte ut och cruisade med Cadillacen, riktigt skönt i det vackra vår vädret :).
Sen ringde Johan och berättade att det var lite folk som skulle komma till Upplandsväsby, så vi drog dit. Träffade honom kollade runt på bilarna som var där lite överallt. Sen var det ett litet race, vart lite svårt att åka dit tydligen ;)
Men shit va chockade jag och Becca blev när Johan frågade om vägen.. Haha,

Becca blev mega lullig och hade skitkul, min kropp var mer full än hjärnan, jag tänkte glasklart.
Ja så då var det ju race som sakt, jag och becca tjatade som fan på att Cadillacen och Ford Cortinan skulle köra mot varandra, och tillslut fick vi dom att göra det, Film bevis. Gissa vilken som tog et?

Ah sen drog vi runt lite till i stan, träffade Robin och hans polare inne i stan käkade på mcdonalds, sen drog vi vidare..
En helt vanlig kväll så att säga :)


Lets sing untill our voices dies.

One perfect day..

Nothing is real until its gone..



Igår, en helt perfekt Torsdag. Hade en lektion.. Cycklade till Preem och lämnade inn mitt CV och personliga brev som en viss människa var så snäll och hjälpte mig med ;).
Sen drog jag ut och träffade Johan, vi åkte ut till hanslandställe, riktigt vackert och blev en heldel helt underbara bilder som min fetish bild, har nog inte sett någonting vackrare jag e helt såld.
Och Johan  lekte papparatzi undrar hur många bilder på min röv jag har nu :P hahah.
Ne men sen drog vi och fixade Cortinan, drack kaffe och såg på insider.

Största anledningen till att jag ens skriver det här är så att du kan kolla bilderna jag lovade dig redigera, Det gick väll ganska bra, men ge mig kritik sen så är du söt :)


Pannkaksfrossa,

Oh God, Im dying.



Så sitter man här igen, idag svider ensamheten lite extra mycket. Hade varit mysigare om man hade någon att hålla om nu när man är ensam. Insåg igår att jag nog är ensamast i världen.. ibland.
Att jag ens håller mitt humör uppe är fan ett under, jag menar alla har någonting att leva för, men jag har bara saker att dö för, komiskt det där.

Idag då, ville laga pannkakor men tycker det är så enormt tråkigt att laga mat när man inte har någon att laga den åt, så jag bestämde mig för att skicka sms inbjudan till Line, Rebecca, Dellgren och Johnny. En liten pannkakslunch. Line svarare inte, Rebecca ville jätte gärna och hoppades på att hinna, Dellgren sa ja först men orkade inte sen och Johnny jobbade i arlanda så han skulle inte hinna. Så jag ställde mig där och gjorde iordning laktosfria pannkakor och vanliga. Men det vart så enormt mycket smet kvar. Klagade lite för Johan som sa att han var sugen på pannkakor och att han kunde komma förbi senare, så vi bestämde det så. Men jag och Rebecca åt ju en riktigt enorm potion pannkakor var, sen gick vi och hämtade ut mina sista små korvören från mitt spar kapital som i januari legat på nästan 15,000.. Sånt är livet.

Sen åkte vi till New Yorker som både jag och Rebecca inte ens visste fanns i sverige, vi var överlyckliga och jag kom hem med en ny tröja, ett linne, en skotsrutig bh med passande trosor :) riktigt nöjd. Vill dra dit i helgen också.

Sen kom Johan förbi och käkade ändå mera pannkakor. Det var mysigt att ha både lunch sällskap och middags sällskap. Tack :)
Så drog Johan nyss så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, måste diska och göra iordning tills att mamma kommer hem.. men men..

Kill me now and brain fuck me later..

Tidsfördriv.

Avsluta meningarna.. med punkt :)

1. Jag har insett att min senaste kyss... Var fake?
2. Jag lyssnar på... Bandit som spelar i vardagsrummet.
3. Jag pratar... inte just nu.
4. Jag tycker om... er :) <3
5. Min bästa vän är...  för många.
6. Min första riktiga kyss... minns jag inte.
8. Jag avskyr när folk frågar... om jag är sur :P
9. Kärleken är... förjävlig!
11. Jag gillar att... prata i telefon :) (nee menar du?)
12. Jag kommer aldrig att... blir kär igen :/
13. Jag är hemligt förälskad i...  hemligt, kan det verkligen kallas det?
14. Sist jag grät var... någongång.
15. Min mobiltelefon är... dum.
16. När jag vaknar på morgonen... vill jag bara somna om.
17. Innan jag går och lägger mig... pratar jag i telefon.
18. Just nu tänker jag på... för mycket.
19. Bebisar är... det enda jag lever för.
20. Idag har jag... varit i skolan. (för en gångsskull)
21. I kväll ska jag... plugga teori.
22. I morgon kommer jag... kanske ha kul.
23. Jag vill verkligen... ha dig. (:




Höger- eller vänsterhänt:  Höger.
Humör just nu: Ensam
Favoritgodis: Gillar allt.
Är det nåt du absolut inte äter: Fisk det är äckligt.
Kläder just nu: Kimono :)
Musik just nu:  Mina tanjenter som stillsamt visslar.
Vad sa du senast: Okej Tja.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Vet faktiskt inte :/
Sommarplaner:  Sweden Rock, Gotland, Jobba(?)
Fisk eller badkruka: Har tyvärr blivit en badkruka.. tror jag.

Saft eller alkohol: alkohol. med saft? :)
Hur många kuddar sover du med: Två oftast.
Favoritväder: Sommar regn.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Musik, en flyttkatong cigg, mobilen gills väll inte den sitter ju fast klistad?
Spelar du nåt instrument: Ive got my voice
Morgon- eller nattmänniska: älskar natten.
Sparare eller slösare: Slösare ofc.
Bästa film: Svårt att säga, men jag älskar GSH
Tror på liv på andra planeter: Nee..
Kommer du ihåg din första kärlek: Min sista minns jag :)

Älskar du henne/honom fortfarande: Nee..
Har du några homosexuella vänner:  Inte längre, bisexuella dock.
Tror du på mirakel: Jag hoppas jag tror inte.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: HAHAHA nej! Klart man är det?
Ser du dig själv som tolerant mot andra:  Njaa.. inte fullt ut.
Ser du på kärleken som ett misstag:  Ibland, bätttre utan den.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Ett två?.. donno.
Bio eller promenad:  Promenad.
Är du kittlig: neee... ?
Snarkar du? Det gör väll alla ibland?

Stjärntecken?
Stenbock..
Rädd för insekter? Nee..
Äckligaste insekten: eehh..?:P
Största svaghet:  Kärlek såklart.
Det här är jag bra på: Prata tills folk somnar?
Bästa bok? Låt den rätta komma in, pappersväggar?
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? ...
Vad vill du jobba som? Fotograf.
Chips, morötter eller godis? Vet inte.. morötter skulle sitta fint nu :)
Pizza eller hamburgare? Hamburgare från max :)

Skriver du dagbok? E sämst på sånt.. :P
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Igen? Ja såklart.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) vill ha det städat men är oftast stökigt :P
Gungar du på stolen? Min stol gungar inte jag.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Vore nice faktiskt.
Vilken hand håller du gaffeln i ? Fan.. jag som suger på höger och vänster :P
Är du rädd för blod? Varför skulle man det? är man rädd för piss?
Saltar du på maten? Oftast inte..
Gillar du att sjunga? Som fan..
Anser du att du är stark? Nej inte ett dugg, psykiskt kanske.
Brukar du sola? Brukade inte, men det e fan skönt.
Vad gör du om du får hicka?  Sväljer luft och säger namn :)
Röker du? försöker sluta :D
Snusar du? Det händer.
Använder du knark?  Ja men det skriver man nog verkligen här då?:P
Kaffe, te eller inget?  Gissa?
Har du en besatthet? Tyvärr.. :P

Mer av det goda,

As the sunshine stings my eye, I realise this is all a big fake smile




Första dagen i skolan, känns så iallafall.
Har inte varit där påriktigt sen min födelsedag. Gick faktiskt bra, hade två lektioner varav en vi bara såg på film och den andra vi bara lyssnade och fick en decimeter papper, tråkigt nog. Media kunskap så det är ju inte så enormt jobbigt, som Micke brukade säga, bara jeopardy frågor.

Hamnade hemma tillslut, då morsan är på Gotland, sitter man med en cigg en påse godis från Lidl som pappa tog med sig och teoriboken, måste helt seriöst klara teorin på första försöket, kommer kännas sjukt värdelöst att plugga till det en gång till. Är sån, ger upp för lätt oftast. Har inte fottat på ett bra tag känns det som, men det kommer väll en tid då det är lite lugnare för det också, I guess.

Ett helt jävla paket 25pack för att kunna vara i skolan, helt sjukt. Snacka om kedjerökande, okej jag delade halva paketet ungefär med Line som är fattig för tillfället, fick min födelsedags present av henne idag också.
The beautiful black waterpipe ;)
Tack gumman.

Bjöd Dellgren på middag och kaffe, medans pappa bara låg och såg på TV då han inte var hungig, härlig vits att äta middag med någon som inte äter ändå. Fatta att när man sitter där som 30-40 bast med två ungar och en man, lär han ju ligga där i soffan och fetta på sig medans man springer runt, okej ångest. Orka gifta sig.

Ska försöka komma iväg på Hultsfred nu också, Line var på som fan om det, vore riktigt kul att dra på det också, måste bara fixa det där ursäkta mig jävla körkortet och fixa ett schysst jobb.



This is a new time, and im totally alone.

Så vacket..

Du är en blick, och den är mörk, och den är varm
Å jag vill dansa med din midja i min arm
Du är doften av viol
Du är restskatten från fjol
Du är en helt fantastisk tjej
Du är Beatles å Leila K
Du är glad och elegant
Du är laktosintolerant
Du är strösslet på en glass
Du är det roliga i hasch
Jag kan diska laga mat, va i tid och aldrig sen
Å jag tycker de e jättekul att lyssna på problem











Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg
Denna sången är till dig... Carina Berg
Carina jag tror vi två passar bra ihop
Häng me mig hem till Götet å gör slut med Kristian Luuk
Carina du är änden på min fantasi
Du är brödet man vill lägga korven i

Du är hej och skepp å hoj
Du e sodastreamad oboy
Du är allt en man kan få
Du är bättre än Die Hard 2
Du e Jane å jag e Tarzan
Gör slut med han från Hassan
Du är vacker och unik
Min pappa e rik
Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet
Du kan ta mitt nummer utav Kristian efter programmet
Carina Berg mitt hjärta slår så hårt för dig
Så gör slut med Kristian Luuk bli ihop med mej
Carina låt oss vandra natten vidare
Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare
Carina jag står chanslös jag är evigt din
Jag vann över Kristian ganska lätt i plockepinn
Jag tror att vi är menade, om du tänker om
[email protected]
Jag vet att vi skulla passa bra ihop
Så kom igen Carina, gör slut med Kristian Luuk





Just stay,

Du kan ge tillbaka mitt hjärta nu,
för du passar inte i det, egentligen.



Om jag fick, skulle jag vara kär i dig. bara dig. <3




Härlig kväll igår, inte allt för full, trevliga människor och två as tankade systrar. Kunde inte blivit bättre.
Syrran fyllde ju 28 så vi var hemma hos henne, gav henne Neverstores två cd skivor, hon vart enormt lycklig. Vi satt och käkade tårta med tanterna och sen köpte vi pizza :P
Blev sminkad av en makeup artist, riktigt nice.

Sen drog vi till Harry B, skit lite folk till en början men sen kom det massor, träffade en riktigt schysst brud T.J. As trevlig att fördriva tiden med. Det bästa är ju det att jag faktiskt minns alla konversationer vi hade, satt ute och kedjerökte hela kvällen medans syrran raggade cider och drinkar till mig :)

Sen kom min andra sten fulla syster, fattar inte varför hon stod och pillade mig i naveln undertiden och snackade med massa andra, men.. systrar.

Pannknacken kom tidigare än jag hoppats på, så vi drog till Ch och hade "efterfest" med två stycken 88or och T.J. Ch tog den ena som var full å dryg så jag var likadan tillbaka, och Lina tog den andra som dock inte var likafull men en riktigt "maskulin" kille som hade ätit steorider till frukost hela året och hade tatueringar överallt och försökte få mig att tro att en av hans tatueringar hade kostat 15.000:- yeah right babe.

Ja kom hem vid halv fem, vaknade vid halv tolv, härligt, inte. Ville verkligen få min sista lovdag att kännas får väll se om den gör det.

One touch, one kiss
In dreams, I wish
One word would mean the world to me



Johan's Rim,

och så ringde Johan, ungefär såhär lät det.



Jag hörde näsvingen fladdra i motvind.

Ljudet av en zombies skallra ekade i mörkret.

endast tomten är vaken.

Här kommer körskolan i fullfräs det går ju nästan på tvären för en kines.


Tanjentbordsriddaren Johanna hallin har ställt upp med ett jätteflin.

En gul taxi med lampa där bak hur skulle det se ut om den va sne och rak.

Brännkyrka brannstation har smak för rök men dom vill ju gärna ha ett pök.

Enkelt riktat är bra att ha om man ska köra till Gamla stan.

Mercedes brenz med en dragkrog därbak sätter sig fast på ett epaflak.

Spolarväskan den äro så dyr jag skulle behöva en ny tröja sy.

Johans tuta låter bra det tycker både mor och far.



Nu kommer Mats och Jennie dom har ju händerna på varsitt penni.

Mats frågar var vi ska hålla hus det undrar ju både råtta och mus.

Ie frågar efter johanna hur skulle det se ut om hon stanna

Mats ögon blinkar vitt.

Maddies dricker sofiero hon tycker faktiskt det e ganska bra.

Maddies byxor är små hon skulle behöva ny tvättade få.

Mats hus har brunnit ner det ser vi aldrig mer.

Maddies tycker det e nice att köpa brunt bajs,

Bruna bönor och fläsk rimmar ju nästan på häst.

Johans bälte är så trångt som en annans Mats trånga kalsong

(Det e trångt som satan)

Johans brillor är ju två bättre två än tre

(nej det är det inte.)

Johans brillor är små två, kan ju..

Mats undrar vart vi ska vara någonstans inte i hans annanstans.

Mats har häftiga parkerings ljus det rinnar nästan på grus.

Nu har Johan rimmat klart det var ju helt underbart.


Håll Käften så lever du längre.

Don't belive in miracles couse they won't come.



Härlig dag igår, lite ångest idag då jag inte kom upp till skolan, dumma mig. men men.

Var på krogrunda med Lina, Line, Johnny, Tony, Jelena. Först var vi på biljard palatset, sen åkte vi till gröna jägaren,
Fan va bäst jag var på scenen, jag sjöng Simple Plan - Welcome to my life. Fick med mig hela publiken + ett jävla ljud efteråt, fick tre ganska mysiga komplimanger efteråt.

"Enormt skön utstrålning"
"Du fick en verkligen att känna sig med, med tanke på att du tittade rakt i ögonen på en"
"Har inte sett någonting bättre på ett bra tag"

Kändes enormt kul att höra då jag faktiskt var spiknykter när jag stod där, men jag hade ju hela min kör med mig som satt och hejjade på och sjöng med och hjälpte till med rörelser.

När karaoken slutade tog alla utom Jelena taxin till Anchore riktigt soft, träffade några gamla polare som jag inte sett på ett tag och var hyffsat nykter där med. Haha Och blondinen. riktigt trevlig kille, inte för jag var ute efter någonting egentligen men han var riktigt trevlig. Dock hade han två ragg som ville ha hans uppmärksamhet och blev riktigt arga då jag fick den.
Ja sen då. Ja skulle säga till Line som raggade på blondinens lillebror att vi skulle dra, så jag stod där en stund och blondinen frågade om jag kom till Anchore ofta då han väldigt gärna ville träffa mig igen. Så jag sa att han fick ta mitt nummer, det gjorde han. Men han var sjukt full vid det laget ingenting att satsa på dock, men ändå kul att han ens ville ha det :)

Jaja, ska dra ut med Line, Johnny och Linda snart nu och åka lite bil och skräna i staden.


"Shut the Fuck up and live longer"

Fix you,

Segande, VattenPipsrökande, uppsalaresande och bandit kändis



Kom precis hem efter en road trip till Uppsala, trevligt litet ställe det där, insåg efter ca 3 minuter att jag aldrig skulle klara av att leva där. Är alldeles för mycket betong för det.
Kollade lite på Bandits hemsida, hade så tråkigt så jag hittade lite roliga bilder därifrån, för er som inte läst innan så var det Bandit Fest på Harry B James för någon vecka sen, jävligt kul blev lite för full men det var jägertema och jävligt nice.
Var där mer lite roliga figurer :)

Så Som sagt hittade lite bilder jag tror ni vill se ;)



Fan va blond jag ser ut men det gör Jennie med ;)


Keep the light up untill its too stormy and dark.

Stolt Singel,

Vem vill inte vara singel på en av dom största rockfestivalerna som görs?




Satt och klagade med Johnny om att jag är så jävla depimerade singel som är olyckligt kär, visst är det förjävligt, ah jo kanske, olyckligt kär är inte särsillt kul. Men som en vis man sa "Olycklig kärlek är bra, då värdesätter man lycklig kärlek mera då den inträffar".

Så nu ska jag hålla mig singel fram till sommaren och kanske långt efter det, pga att min älskade pappa betalade 2,255kr så att min sommar skulle bli värdefull.
Vet du varför? Ne klart som fan du inte gör.
Jag ska på Sweden Rock!
Är så enormt jävla lycklig, ska dit med min absolut bästa tjejkompis då kan ingenting gå fel och med tanke på att jag inte har någon pojkvän att tänka på kan jag bli hur jävla dum i huvudet som helst, eftersom det inte finns någon som jag kan såra.
haha pågrund av att jag säger att jag är nöjd singel är jag väl inte singel då,:P
Nu ska jag prata med älsklings dellgren så have fun,


Kommer du ihåg, fly away with me in the night.

Since the day,

How wonderful life would be with you in the world.



Träffade Jennie och Maddis idag, fottade deras jätte söta hundar, Kalle och Todor. Var inte sådär jätte lätt men det blev ett par ganska grymma bilder, måste nog fixa till några stycken med hjälp av Photoshop men annars så (:

Annars har jag bara varit slö idag, eller slö, snarare orklös, inte haft lust med någonting och när jag för ca en timme sen skulle gå och lägga mig lyckades jag inte med det heller, så jag försökte dra med mig Becca och Rauli och Johnny ut och spela lite biljard eller bowling. Men Becca och Rauli hade inte pengar. Så kanske att jag och Johnny drar, han skulle hem och durscha och tvätta sen skulle han iallafall komma in till stan och träffa mig (: Bra det, istället för att umgås med du vet vem, som du alltid umgås med.

Just nu sitter jag här i dubbelmorgon rock och väntar på bättre tider, måste se Moulin rouge någondag, där inser man verkligen att endast äkta kärlek är om någon av parterna dör när man är nykär. Jag menar kolla titanic, Moulin Rouge, R.E.N.T, Angel City, Phantom of the Opera Ja säg vilken film som helst, Allting handlar om att dom är nykära och klart som fan det e jobbigt om någonting händer då, alltså klart det är jobbigt sen också, men det gör ju mycket ondare när dom knappt lärt känna varandra tydligen. Vore kul å se en film där det gått typ 5 år och dom fortfarande är ruskigt jävla kära, NEJ oj förlåt då är dom bara otrogna och snubben är ett svin som slåss och barnen är cp skadade klart man inte vill leva med ett sånt förhållande och så blir dom nykära igen och drar. -suck-
Kort sagt: Äkta kärlek (enligt hela världen) = Nykärlek.


Life still goes on.

Midnight hour,

With everystep I take I can never let your picture fade away, somehow I wasn't built this way or for a stong feeling like this.
But still I can't call it hell..



Så hamnade man här igen, svettluktandes och blötakläder luktandes.
Nej jag har inte varit ute i skogen och vandrat, bara suttit hemma och pluggat teori, fick 62 av 70 rätt den här gången, borde ha fått två till rätt, om jag bara tänkt lite längre.
Med tanke på mitt magsår så sa Dellgren att det kan läka av sig självt men kan i värsta fall fräta hål på magsäck eller tolvtunnstarm, låter ju rätt sexigt ;)

Annars så har kvällen varit rätt lugn, fick lite kritik pga mitt förra inlägg som Johnny inte tyckte var bra nog, han tyckte att vi löst problemet JÄTTE bra!
men det kanske beror på vilken vinkel man ser det ur, du behövde ju inte säga exakt lika mkt som jag. Eftersom du hatar att prata, jag tyckte därför det gick hyffsat med tanke på alla om och men som man var tvungen att lösa först. Men det är iallafall ingen nudelsoppa längre.

Så då fick ju faktiskt Johan rätt, 100-1 till dig (;
Inte ska jag ha några sura miner bara för det du kanske har rätt på andra punkter som jag kan få nytta av, för det kanske inte är lika viktigt att veta om Nine Inch Nails eller Johnny Cash gav ut Hurt först.

Fan nu skriver jag bara om onödiga saker, men ibland är det också ganska roligt, kanske någon som haft en tråkig dag och vill läsa ett osammanhängade medelande.


As the night goes on, Im totally sure I will end it alone.

Let me shine, If only for a little while.

.. Om du fick mitt sista andetag, skulle du ta det då?



Det löste sig väll hyffsat fint med Johnny efter helgens storbråkande. Känns bra att ha honom tillbaka även om det är lite svårare att andas nu än förrut.
Lördagens lidande berodde tydligen inte endast på att Johnny försvunnit ur min värld. Så mycket annat, känns som om det plötsligt vart så mycket svårare att gå stå och äta än förrut. Vet inte vad som flygit i mig riktigt, men allt löser sig.

Spenderade sista delen av helgen och även måndagen hemma hoss Johan, underbart med lite miljö ombyte, så det hjälpte ganska rejält att ha annanstans än hem att ta vägen. Vet inte riktigt hur allt ligger till. men det löser sig säkert.

Har nog inte mkt mera att skriva här egentligen, haha.  :P

Skitsamma,

Big Machine.

Ecstasy is all you need
Living in the big machine now,
Oh you're so vain,
Now your world is way too fast,
Nothing's real and nothing lasts,
And I'm aware
I'm in love but you don't care.


Turn your anger into lust,
I'm still here but you don't trust at all,
And I'll be waiting,
Love and sex and loneliness,
Take what's yours and leave the rest,
So I'll survive,
God it's good to be alive.

I'm torn in pieces,
I'm blind and waiting for
My heart is reeling,
I'm blind and waiting for you
.

Still in love with all your sins,
Where you stop and I begin, and I'll
I'll be waiting,
Living like a house on fire,
What you fear is your desire,
It's hard to deal,
I still love the way you feel.

Now this angry little girl,
Drowning in this petty world,
And I'm who you run to
Swallow all your bitter pills,
That's what makes you beautiful,
You're all or not,
I don't need what you ain't got.


I'm torn in pieces,
I'm blind and waiting for..
My heart is reeling,
I'm blind and waiting for you.

Blir bara värre,

Lite nya bilder, synd att datorn krashade och de flesta bra bilderna försvann :/




Redigerade den här två gånger, Tyckte den passade idag, Känner mig lika sorglig som då. Vilken blev bäst?


Sen hade jag och Rebecca en fotosession här i veckan, detta är en av bilderna som räddades då datorn blev arg,

 

Och en från när jag Johnny och Becca var ute och fottade lite cadillac i veckan.



Hoppas det kommer mera, snart.

Forever Never Last,

FNL,
forever never last..



Jag har gått fram och tillbaka i mitt hus, jag har sovit, försökt fördriva tiden, men ångesten vägrar försvinna. Jag har ringt dig 100gånger du vägrar svara, allt jag får är invecklade sms som jag inte förstår.

Inte ens den vackraste dagen vid statshuset, 10 grader värme , kaffe från preem och en nikon D40x kunde få den äckliga känslan i magen att försvinna. Slutade med att jag hoppade på 3an mot Karolina Sjukhuset och köpte cigaretter på pressbyrån. Orkade inte hoppa av i tid, så jag kunde lika gärna sitta kvar där. Hoppas på att man låg där inne och fick tabletter som fick en att glömma allt.

Vaknade halv sju då jag insåg att min plan om att fotografera solnedgången var ganska värdelös, ändå gick jag upp på 7de våningen satte mig på taket, försökte fotografera någonting men jag har ingen aning om var varken focus eller målet var. Blev ett par suddiga bilder då jag inte klarade av att hålla kameran så stilla som jag borde. Vandrade upp mot McDonalds och tänkte få någonting i magen då det enda som jag fått ner är några kalla pizza kanter som syrran lämnade. Men jag kom inte längre än till bakomaten och upptäckte att jag bara hade 100kr kvar vilket fick mig att prioritera cigaretter högre än mat. Tänkte åka till Fotöljen i mariatorget och dränka mina sorger i en varm och god Chai Te, men så långt kom jag inte heller, kände mig bara ful och äcklig då jag såg att det var 9min kvar tills bussen gick, Så jag gick hemmåt för att göra mig i ordning, men kom på.  För vad?
Så nu sitter jag här hemma och känner hur magsåren bränner av stress, frustrationen stiger och ångesten är någonstans i mitten av kroppen och jobbar sig uppåt, en av anledningarna varför jag heller inte vill äta.

Kom att tänka på den "gamla" tiden, Då vi brukade köpa latte, vilket du hatade och vandra runt hela stan, om det var våren eller hösten minns jag inte, men jag minns att det var kallt och när vi satte oss brukade jag krypa upp i ditt varma knä och du brukade stryka mig över håret och säga att jag var trygg då du aldrig skulle låta någonting i hela världen såra mig. Jag som alltid var lika rädd att vandra runt en lördag kväll i stan kände att det inte var lika farligt då du var med, för jag visste så innerligt att du inte skulle blinka, utan skulle dö för mig.
Vi brukade fortsätta gå och du brukade skratta och säga att latten smakade chocklad, kanske pga allt överdrivet socker du hade i den. Sen brukade vi komma hem runt 12 och mysa ner oss i sängen till någon sjuk skräckfilm som vi hyrt.


Förstår inte varför det är så jobbigt att vara ensam, eller okej, vi är flockdjur ingen vill leva själv, men att det skulle vara så här jobbigt var ingenting jag var berädd på, egentligen handlar det inte om kärlek, att jag saknar henne, utan snarare att jag bara vill ha någon/några runt mig som ser på film, står och små snackar när jag duschar, dricker kaffe med mig och som jag kan krypa upp till när livet är åt helvette, någon som stryker en över håret och säger att allt kommer lösa sig och naiv som man är litar man på det. Ensamhet, ordet är inte lika tungt som känslan..

If today was perfect there would be no need for tomorrow, but is there really a reason?

Its times like these,

Säg till om jag stör, sa han när han steg in,
så går jag direkt.

Du inte bara stör, svarade jag,
du rubbar hela min existens,
välkommen.



Nu har man ju knappt kunnat skriva pga uppdateringen, synd men sant.

Helgen var as skön, bandit festen vart lyckad, lite mycket jäger kanske pga av jägerteamat. Låg hemma med Johan och slappade hela helgen, han köpte (eller snarare bytte) en ny bil, En ford Cortina, as söt. Och tutorna älskade han, inte konstigt iof.. dom var stört sköna. ;P
Så det var lyckat.

Igår drog jag Becca Johnny och Cadillacen ut och fottade, blev en del jätte vackra bilder, måste (förlåt) lägga upp en bild som jag redigerade och fixade till idag, eller det blir nog ett par, för jag blev nöjd med några stycken! (:
Det var helt underbart att komma igång igen, mycket tack vare den där sparken jag fick i röven av Johan här om veckan.

Och idag började praktiken igen, Underbart. Ska ligga i nu, iof gick allt lite åt helvette pga av att jag inte har "rätt" program så jag blev ledsen sur och förbannad över att ingenting gick som jag ville att det skulle gå, irriterande. Grät en stund, sökte tröst hoss Johnny, Rebecca och Johan. Tack vare den sistnämnda som vekligen tror på mig så lyckades jag lugna ner mig, dock tyckte jag johnny's förslag om att låna 10.000 av mamma var jäkligt bra faktiskt, då skulle jag lyckas bättre med den här skiten.

Dags att börja plugga igen, måste jag.. Alltså till körskolan. 25 april. Kom igen nu Johanna. Och Johan, du fixar det ;)


Nothing seems to go my way, But I think its time I take the lead!

RSS 2.0