Mer av det goda,

As the sunshine stings my eye, I realise this is all a big fake smile




Första dagen i skolan, känns så iallafall.
Har inte varit där påriktigt sen min födelsedag. Gick faktiskt bra, hade två lektioner varav en vi bara såg på film och den andra vi bara lyssnade och fick en decimeter papper, tråkigt nog. Media kunskap så det är ju inte så enormt jobbigt, som Micke brukade säga, bara jeopardy frågor.

Hamnade hemma tillslut, då morsan är på Gotland, sitter man med en cigg en påse godis från Lidl som pappa tog med sig och teoriboken, måste helt seriöst klara teorin på första försöket, kommer kännas sjukt värdelöst att plugga till det en gång till. Är sån, ger upp för lätt oftast. Har inte fottat på ett bra tag känns det som, men det kommer väll en tid då det är lite lugnare för det också, I guess.

Ett helt jävla paket 25pack för att kunna vara i skolan, helt sjukt. Snacka om kedjerökande, okej jag delade halva paketet ungefär med Line som är fattig för tillfället, fick min födelsedags present av henne idag också.
The beautiful black waterpipe ;)
Tack gumman.

Bjöd Dellgren på middag och kaffe, medans pappa bara låg och såg på TV då han inte var hungig, härlig vits att äta middag med någon som inte äter ändå. Fatta att när man sitter där som 30-40 bast med två ungar och en man, lär han ju ligga där i soffan och fetta på sig medans man springer runt, okej ångest. Orka gifta sig.

Ska försöka komma iväg på Hultsfred nu också, Line var på som fan om det, vore riktigt kul att dra på det också, måste bara fixa det där ursäkta mig jävla körkortet och fixa ett schysst jobb.



This is a new time, and im totally alone.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0