And then she stoped breathing,

When sorrow sings,
my ears starts to ring.
Im sorry for what ive done,
when will you be mine?




Vaknade tidigt, trött och kände mig väldigt sjuk,
Kände mig sjuk igår kväll också, försökte tillsammans med Becca hålla upp humöret som runt 12 tiden sinkade totalt.
Åkte till fruängen och sov där. Vart skulle jag annars ta vägen om jag inte fick vara hoss dig?
Med tanke på bråket jag och mamma hade.
Fick Jobb igår också, Mc-donalds västberga. Kanske inte det roligaste men det fungerar :)


Just nu sitter jag i bilen, har precis hjälp johnny fixa sin bärbara dator, eller inte datorn, men internett till det. Så han klagade på att jag inte hade skrivit här på länge. fick ju göra det då. Griniga jävel !


Känslor,
Like they always been.

Tankar,
Satt väl och tänkte på dig nyss. Träffade ju Carro en snabbis, så vart ju inte tankar där. Men inget farligt.


Over and out.

Long lasting promies.

"Now I make this vow to you that will keep until the end,
I will help you though your pain and tears"



Hårfrisering idag..
Hemma dock.
Fick förudmjuka mig själv vilket jag lär behöva göra många gånger till. Känns ju som toppen på dagen. Var lite arg i morse då jag var trött och inte alls sugen på att visa mig ute som en crackhora. Men jag förstår inte hur du alltid lyckas få upp mig ur sängen fast du är så snäll. Inte så att man blir sparkad ur sängen. Konstigt det där.
Gick och la mig och sov, hade en ganska konstig dröm som jag berättade hela för Becca. Lite i färg och lite i svartvit. Nu sitter jag mest bara här och väntar på mitt samtal som jag hoppas på att få snart.
Ring Ring Bara Du Slog En Signal.

Tankar,
Många broar långa, har varit ganska tom på tankar. Eller så vet jag bara att målet är nära om ingenting kommer och försöker förstöra det för mig. Vilket jag inte tänker låta någon göra.

Känslor,
Förnedrad och Förudmjukad.
I blame you
and I blame God.
Men jag vet ju hur jag ska göra med den saken, inte vidare svårt val må jag säga.



Its funny how everything can change..

Long time no see,

No one die virgin,
Life fucks us all.

Ingen dör oskuld,
Livet knullar oss alla.



Idag har jag som alla andra dagar pluggat skiten ur mig,
Känner mig lite stressad då jag sitter här.
Snacka om hur kul det ser ut när trekanten med optimister ska ses.
Men jag är iallafall i tid, eller jag kommer ju inte bli det då den andra inte är det.
Förhoppningsvis är den tredje inte det heller. För då blire inge kul :P

Tankar,
Idag? Trött som fan, inte pluggat såhär intensivt på flera veckor, och ändå har jag en till uppgift när den här är klar. Använt hela veckan åt denna.. och en till.. Fan.
Filmade bandmän idag, alla kvinnors dröm?, ha!
Jaja, vi hade jävligt kul iallafall.. Enda ute i haninge hade man hamnat.
Så på måndag skare redigeras och förhoppningvis håller vi deadline :)

Känslor,
Samma gamla vanliga skit som kommer och går.
Går nog över snart förhoppningsvis, med tanke på omständigheterna..

Materiella saker,
Köpte ny mobil och fick abonemang.

Nu ringa människa, nu johanna klä på sig, nu johanna gå.


FFL..
Fucked For Life.
 

Going down,

Face reality and kill me..




En ganska meningslös och onödig dag må jag säga, morgonen var mysig, fick min medicin som jag väntat på i en sådär 5 månader, bra det så nu blir jag frisk igen. Åt frukost med Dellgren och Line.
Vi hade en "vara-stolt-singel" kväll.. eller kanske "Hej-vi-är-tre-deprimerade-singlar-som-dricker-vin-och-ser-på-sexandcity" kväll. Det sista passade iallafall in på vad vi gjorde jag och Dellgren för drack oss på vittvin och sprite medans Line var lite duktigare, dock kunde hon inte somna på natten så hon var den som var mest döende på morgonen.
Sen åkte jag och Line till "skolan", eller skolan vi trodde vi hade, men det visade sig att vi skulle gå på moderna museet, på en utställning, när vi väl vandrat hela vägen insåg vi att den utställningen vi skulle se tog slut i söndags, men vi hade ju trots allt fixat gratis biljetter så vi gick igenom hela museet, aldrig varit där förrut, var faktiskt ganska skönt, sen drog jag hem till min underbara lägenhet, ställde iordning och gjorde en lätt middag, sen såg jag sista avsnitten av Sex and the city, trött som jag var gick jag och la mig och sov en timme, hade hoppas på att få träffa någon men ingen hade tid så jag vandrade runt hemma, kände mig ändå ganska snygg där jag vandrade omkring, Känns fortfarande bra men måste tvätta bort sminket och borsta tänderna, fräsh, men inte lika vacker utan min makeup. Åh va patetiskt det där lät!

"Hejsan, jag heter Fåfängd "

Time to rest,
but while im sleeping im only dreaming about you,
and then wake up in despair.

Its a long time,

For some reason life is making sense, anyway with you in my life.



Idag har jag kanske inte varit den mest aktiva människan på jorden, har framförallt fixat en film från kul-turen i lördags, vilket i sin tur var en riktig rolig resa. Tre timmar med plattan i botten med den lilla håriga cortinan :)
Filmen i sig vart väldigt bra, jag gillade den och Dellgren skrattade som ett as på slutet ;)
Tävlingen på BDB gick dock inte lika bra, kom 4 av 40 dock, men kändes ganska hårt när man insåg att det inte hade behövts läggas ned så mycket tid och omsorg för att vinna, kanske var ganska patetiskt att gå med i den från början. Men men..

Igår rökte man vattenpipa i parken, inte min park men Johan's hade med mig min älskade bebis och det gick faktiskt bra, fick även veta det att "mitt" stativ måste återlämnas till sin rätta ägare vilket betyder att jag inte får ha det. Men mamma (som räddaren i nöden) tyckte att jag faktiskt behövde ett eget och vi beställde ett från Webbhallen idag. Med väska ! :)

Sen kom Dellgren över, vi skulle träna men min huvudverk var överväldigande och sötaste ville heldre sitta med mig och fördricka sig på kaffe. Riktigt mysigt. Älskar dig :) mitt allt. Faktiskt,

Sen får vi väll se vad som händer resten av kvällen ;)


Something inside is telling me its going to be alright, somehow.

Är utråkighet ett ord så är det jag.

Long time living in this reality,
Wanna live in a dream again.




Har varit enormt utråkad hela denna dumma dag, hämtade ut lite fotografier tidigare idag, missade en heldel som jag ville ha, synd synd. Men ändå vart det ett par st, var och kollade på en klänning på Cubus också, men insåg att jag var jätte ful i den. Iof har jag varit ful hela dagen, olyckligt nog.
Gick hem och durschade och gjorde mig iordgning, för vad? No idea, fick tag på Lina hon skulle ut och göra staden osäker, så jag tänkte att man kanske borde hänga på, hade ju ändå ingenting att göra.
Gick och la mig och sov två timmar och hoppades på bättre tider, när jag vaknade igen var tiden inte bättre för det. Men hur som haver, sen ringde Line och sa att vi skulle ut och åka, så nu ska jag klä på mig och åka ut och åka lite, underbart.




Kyss dig själv, ingen annan kommer göra det.

RSS 2.0