Twillight nojja.

Satt och letade efter när fjärde filmen kommer och hittade denna underbara Trailer.
Den hade varit helt prefekt om det inte vore för det väldigt tydliga felet.
Christine Du kommer älska denna!

Grattis Johan!♥

The first sight of you didn't make you'r beauty fair,
Like a bad photograph I didn't realize how good you are.
You took me by suprice with all the humanity that you posessed.
And from the day I say who you really are all I can do now Is write you this song.

After all we been trough you know I would do, just about everything for you.
I promies to help you paint all your cars, and never be far away from you.
I sit by your side, when you skid around.

Jag har suttit dag in och dag ut i flera veckor och funderat över vad jag ska skriva här när denna dag äntligen har kommit. Men kan inte komma på någonting som känns tillräckligt.
Du är den bästa vännen jag någonsin kunnat drömma om och jag är enormt tacksam över att du alltid finns där.
Jag vet att jag kan vara ett riktigt arsle ibland eller ganska ofta och jag är väldigt ledsen för det.
Men många gånger känns det som om du är för bra för att vara sann.
Framförallt vill jag säga : Tack!
Tack, för att du alltid strävar efter att göra mig glad, för att du följer med mig och ser dåliga tjej filmer, som twillight ;). Tack för att du åker ut mitt i natten bara för att jag ska få lyssna på musik och lugna ner mig. För att du försöker hålla dig vaken och lyssna på mina mardrömmar. Tack för att du får mig att skratta när mina tårar är fyllda av tårar, för att du varjedag pallar dig hem och lagar mat bara för att du inte vill att jag ska försvinna framför dina ögon. Tack för att du orkade lära känna min värld och lyckligt visade mig runt i din. Att du skrattar när jag, efter alla dessa år, fortsätter säga helt fel saker angående din absolut största hobby. Tack för att du alltid , iallafall försöker, förstår mig. Tack för att du lärde mig att man aldrig ska ljuga och att du aldrig någonsin skulle komma på tanken att göra det. Tack för att du fått mig att lita till 100% på en annan människa än mig själv.
Jag hoppas verkligen att du vet hur mycket jag älskar dig!♥

Helgen - utan cigaretter

Jag kan inte riktigt säga om jag mår bra eller dåligt. Bra för jag kan andas igen, dåligt för jag känner lukter som är obehagliga överallt. Jag får ont i huvudet av rengöringsmedel och spolar vätska och kan känna någon som röker på flera meters avstånd. Är det såhär för alla icke rökare?
Börjar känna mig som en vampyr ! (lite influerad av mitt nya distraheringsobjekt Twillight böckerna.. igen)
Hur som helst började helgen med arbete, som gick bra.
Fick dock ett otroligt röksug, stoppade i mig en snus och i samma ögonblick började "give me hope Joanna" Ganska komiskt så röksugen försvann.
Sen hämtade jag och Johan min och hans far.
Lördagen inleddes av ett damp utbrott från min sida men fick med Johan och köpte friskis och svettis kort så nu äre bara att börja träna bort abstinensen ;)
Sen åkte jag och Johan och handlade godis för nästan 150 kr kolla berget! :P
Sen hem jag satt och läste men började sedan må riktigt illa och spydde. Sen blev jag liggandes i sängen och krampade. Mindre kul.. Vet inte riktigt vad det berodde på för det gick över efter några timmars vilande.
Även denna dag började med ett abstinens bråk. Hade inte ätit någonting sen allt i mig försvann dessutom.
Men jag kämpar på, började även bråka med Dell.. Ledsen för det.
Nu blir det läsa och en stund,  hämta Johans mamma och Jonny som varit och rest, avundsjuk!
Och i morgon jobb.
Måste försöka dra ned på takten med Twillight redan klar med första efter en dags läsning.
Btw jag önskar mig "om jag kunde drömma" "När jag hör din röst" och "Ljudet av ditt hjärta" som inbundna böcker, mina pockets börjar falla isär.
Gillade denna bilden, ser ut som Vampyr Bella.

Att sluta röka.

Nu har jag inte rökt en cigarett på 22 timmar. Satte på mig ett nikorette plåster för någon timme sen. Så för tillfället känns inte begäret särsillt jobbigt. Snusar dock lite också. Som syrran sa jag är fortfarande nikotin knarkare. Men det är iallafall bra att sluta med cigaretter till att börja med.
Var och tränade idag med. Fan alltså va skönt det var efteråt.
Men i början var det ett helvete efter bara fem minuter tänkte jag som en rökare "Nä, fan jag ska gå tillbaka till att vara en kedjerökande otränande människa"
Men bestämde mig för att de tankarna var dåliga och dumma och istället satsade jag hela min själ på passet och skakar fortfarande i hela kroppen.
Men det kändes bra och det blir av att köpa kort nu så ska jag träna nästa vecka! Mamma sa att jag skulle ta det väldigt lugnt i början och det ska jag absolut.
Träffade min älskling Dell idag med. Saknat henne otroligt mycket, sen gick jag runt och stylade Nicco som avstod från att röka i min närvaro, så sött av henne!
Nu är det fan på allvar! Jag ska vara icke rökare!

Tid för förändring.

Då jag insett att jag nu växt upp till en vacker elegant kvinna har jag också insett att det är dags att klippa navelsträngen till mitt enda riktiga begär.
Under många år var jag en desperat liten flicka som gjorde allt för att göra illa sig själv och med hjälp av cigaretterna glida mot en långsam död. Var målet.
Men nu har jag insett att det fungerar inte längre, jag röker som en skorsten och tränar aldrig. Jag KOMMER sluta som en sönder rökt förvirrad tand om jag inte vänder detta nu.
Från och med mina sista två cigaretter som ligger i paketet i min jackficka, så blir det endast nikotin plåster och en snus då och då som gäller.
Dessutom ska jag hård satsa på träningen och med detta glida mot ett friskare och lyckligare liv.
Med hjälp av denna tävling ska jag klara av mitt problem. För när jag har 2000 kr att shoppa för kommer begäret att röka bli mindre. Då kan jag köpa snygga träningskläder och party kläder då jag ska fira mitt friskare liv.
Ni kanske också har en bra anledning att vinna 2000 kr i present kort på H&M då ska ni absolut logga in på denna!
---->Här<----



Idé torkan som hållit på i över ett år.

Min idé torka håller på att få mig dum i huvudet. Jag har liksom inte lusten att anstränga mig. Känns som om jag slutade få idéer när jag slutade ha ont.
Kanske är precis det, min grej var mörk, ensam, deprimerande och gothisk. Nu är jag inte sån längre och med det försvann mina sorgliga tankar, vilket fick mina sorgliga idéer försvann.
Måste försöka vara lycklig men lyckas komma in i den sorgliga känslan.. bara när jag fotograferar.
Kan nog gå..

Frisyr ångest.

Jag har nu bokat tid till min älskade frisör Therese och diskuterade med henne igår angående en nyare fräshare sexigare kaxigare klippning.
Men jag känner mig nu lite osäker på vad det egentligen är vad jag vill ha.
Jag är trött på mitt två års hår och känner att jag måste hitta någonting som är mer jag men jag har ändå lätt ångest.
antligen vill jag har någonting i den här stilen, men rött då :)
Eller denna, tror jag är mest inne på den, men jag måste få reda på vad fan jag ska göra för att få det så. Så Therese får sälja på mig lite olika produkter som jag får använda i stortsätt dagligen :)

Christine Hallin

Det finns nog inte en människa på jorden som jag älskar så mycket som jag älskar min stora syster.
När jag tänker på förebilder är hon den enda jag kommer att tänka på direkt.
Jag minns när jag var liten och vi hade utklädnings fest temat var Förebilder. Jag letade runt i min garderob efter kläder som liknade min systers och var helt klar för att gå. Jag hade hittat ett par av hennes gamla Buffalo skor och kände mig så himla bra.
Men då kom min syster hem och gav mig en rejäl utskällning för att jag hade tagit hennes skor.
Jag berättade att jag ville se ut som henne, och jag kunde se hur hon smälte en aning men sa att temat nog var mer kända människor. Och jag fick tänka om.
När hon var yngre var hon en ganska bitsk människa men hon växte upp och blev den varmaste, snällaste och vackraste människan jag träffat i hela mitt liv.
Varje gång hon kallar mig sin syster mår jag lite bättre inombords. För det är ett riktigt prevligeum att vara det.
Hon är även den människan som fått mig att inse att jag måste ta tillbaka min rockigare stil. För det är precis den jag är.
Jag älskar dig syster <3

Ny årstid, nytt hår(?)

Nu har jag tröttnat på utväxt och alldeles för lång lugg. Någonting måste göras. Det enda jag önskade mig av mamma i julklapp var just det. Att få färga och klippa mitt hår nu i veckorna framöver, vilket hon gladligen gick med på.
Så nu har jag tröttnat på att leka den fina lilla flickan som jag gjort dom senaste 2 åren. Det känns så inte jag. Tror bägaren rann över då jag kom hem från arbetsintervjun jag hade idag och insåg att jag förvandlats från rockare till mode-freak. Jag har någon konstig dragningskraft att alltid överdriva mina klädstilar.
Så idag iallafall, kommer jag hem till mor och tar en fika med Nico och inser att jag har på mig Tiger kavaj tillsammans med Tiger byxor och en Louise Vuitton väska. Det blev för mycket. Nu ska jag fan ta fram rockaren i mig, men på ett moget sätt som inte hindrar mig från att få de jobb jag vill ha.
Vad tror ni om detta?


Tanken är iallafall : Ändå rödare hår än vad det är nu fast med mörkare inslag, alltså "henna röd" med mörk röda slingor. Lugg som banar ut i en taggigare front.. Hmm vet inte om ni fattar. Och sen ruffsa till håret bak.. Tror det kan bli jävligt grymt. Även när mitt hår likt förbannat ska korva upp sig i sina korkskruvar ;)

Hjälp mig här syster!

Äntligen hemma!

En lång och jobbig arbetsdag, mensverk som bara den ännu en som vankar sig.
Men vilken underbar överraskning jag fick när jag kom hem.
Älskade Johan hade skapat in dröm! Det blev hur perfekt som helst, nu är det bara lite små saker kvar som gardiner etc. men det vågade Johan inte riktigt ge sig in på.
Tack så otroligt mycket Johan! Du är så himla duktig.

Sen hade Johan köpt lite vin åt mig, och vi njöt resten av kvällen i våran nya soffa. :)
(ursäkta bild kvaliteten, men på något sätt kan jag inte få mina Raw bilder att öppnas)

Idol 2010 - Lägsta nivån på länge

Jag har inte ens orkat följa det här årets Idol. Är otroligt besviken på alla som är med i år (med undantag för Jay).
Förstår inte hur förra året kunde innehålla flera duktiga artiser medans årets är värdelösa, finns inte en enda person (fortfarande med undantag för Jay) som sjungit helt utan falska toner.

Vad hände egentligen iår?

Ne, jag hoppas verkligen att nästa års Idol håller måttet bättre, känns mer som att se på ett gäng elever som uppträder för skolan.

Besviken.


Jag och Rebecca en regnig dag.

Först tappade jag mobilen.. Sen köpte jag en triss och fick en nit lott :(
Men mobilen hittades och dagen blev roligare.
Jag och Becca hittade roliga saker med min mac.
;)
Ja iallafall :P

Hem klickat.

Satt och såg på lyxfällan igår och kunde sen inte låta bli att gå in och shoppa på hm.se.
Undrar om jag har någon undertryckt panik när det gäller pengar som får mig att vilja shoppa när jag ser sånna program.
Hur som helst. Vart det detta, dock inte väskan men gillar den starkt. Och syrran blev glad när jag köpte klänningen.

Inrednings nojja.

Har suttit och klickat runt på hm.se och blivit helt head-over-heals i massor av saker som dom hade på sin sida.
Jag och Johan är snart klara med vårat underbara nya vardagsrum och jag är så stolt över honom för att han har angagerat sig så pass mycket som han har.
Han är nog den otroligaste människan jag känner, fotnot. Han är verkligen precis som jag fast man. Han vill lära sig om sakerna jag kan och jag vill lära mig av honom. Som någon smart poet en gång sa "man ska leta efter en människa som gör en bättre" då är det onödigt för mig att fortsätta. fotnot. ;)
Hur som helst hittade jag massor av söta saker som jag bara måste ha. :)
Först dessa snygga vita gardiner, gillade att dom var så enkla och fästet var helt underbart. :)
En jätte söt kudde, tror den skulle passa helt utmärkt som den enda lilla avbrytande saken i sägen :)
Svart och vitt örngott. Skulle bli super snyggt tillsammans med kudden över! :D
Två av dessa för att enkelt kunna läsa i sängen :) Speciellt mörka vinterkvällar när läsningen är som bäst! :)
Och dessa är bara små drömmar som jag inte tror att Johan kommer gå med på, dessutom är jag inte helt säker själv. Men när den andra tvättas kanske man kan ha dessa istället ;)
Någonting ni är ute efter? :)

Nyår (?)

Om folk nu redan är inne på julafton, som jag inte tycker känns så viktigt vad man har på sig. Så kan man ju redan förbereda nyårs afton.
Jag hittade min outfit till nyår!
Det är så snyggt med bararmat och kort. Me like!
Tillsammans med denna rockigt söta handväska med rosor på! :)
Finns på Hm.se :)
När jag satt där inne på hm.se hittade jag denna jätte söta! Tänkte på min syster, eftersom hon ändå har två draperier, kunde hon ha denna jätte söta i rosa och även en med blåa fjärilar :D
Va tycker du syster? :)

Make up tips.

När jag var ute och shoppade sist bestämde jag mig för att jag behövde ett läppstift som var riktigt corall färgat.
Jag har haft mycket sand färgat så tyckte att det skulle passa.
Hitta då Viva La Divas - Midnight Queen. Det var så snartlikt min läppfärg att jag använder det mer som läppsyl än läppstift.
Hur mjukt och skönt som helst att ha på läpparna.
Detta är verkligen ett tips från mig. Att ha ett läppstift som inte torkar ut läpparna är ett måste nu på Vintern och när det inte kostar mer än 60 kr så är det ju hur bra som helst!
Dessutom är förpackningarna hur söta som helst!

Övernaturligt.

Ända sen jag var liten har vuxna runt omkring mig sagt att jag har en otrolig fantasi. Som barn hade jag aldrig svårt att komma på både otroliga och roliga lekar. Jag fantiserade mycket, och har alltid haft ett lite för stort sätt att analysera saker och sätta mig in i andra människors liv.
Detta är även negativt, jag vet inte hur många sjuka händelser jag inbillat mig att mina vänner skulle kunna vara utsatta för då dom inte svarar i telefonen.
Min första bok jag läste var tredje Harry Potter boken, min mamma hade tidigare läst dom för mig och jag var väldigt sen på att lära mig läsa då jag hade andra prioriteringar i mitt liv, enligt mina föräldrar.
Jag älskade Harry Potter, jag såg första filmen 3 ggr på bio och likadant med de tvåan och trean. (fler har jag inte ens sätt).
När jag väl lärt mig läsa kunde jag inte sluta, men det enda jag förmådde mig att läsa var Sience Fiction. Min favorit bok under många år, och som även är en av mina favoriter idag var Silver Dolken.
Jag har aldrig lyckats läsa ut en bok som inte har någonting övernaturligt i sig.
När "låt den rätte komma in" blev jag helt lyrisk. En övernaturlig bok som dessutom utspelade sig i stockholm. Och inte nog med det, så gav John Ajvide Lindqvist mig många underbara läs timmar, med sina underbara böcker.
Sen kom Twillight ut, jag tyckte den var otroligt barnslig och patetisk så jag ville inte ens ge den en chans, men när min syster började tjata på mig, bestämde jag mig för att läsa den ändå.
Det tog mig två veckor att läsa ut alla 4 böcker, och jag älskade dom.
Efter nästan ett års tid har jag nu även börjat läsa Genom Dina ögon - Av Stephenie Meyer. Även denna gav jag ingen chans, men ååh den är underbar!
Sitter även trollbunden varje fredag vid denna tid av Vampire Diaries, Kan inte låta bli att älska den trots alla runt omkring mig som inte gillar den ett dyft (Syftar på dig syster). Men jag går genom eld och vatten för att se den.
Känns faktiskt ganska bra att stå upp för någonting man tycker om.

Har ni några böcker som ni delar svett, tårar och skratt med?
och tack till min syster som lett mig in i många underbara böcker + filmer.


Separations ångest.

Känns bra att jag inte är den enda som känner så. Såg Dellgrens tårögda ansikte igår och insåg att hon kommer sakna mig och de andra i stockholm lika mycket som jag och dom kommer sakna henne.

Känner mig lite som en stolt mamma, vars förstfödde barn ska åka på sin första resa. Är livrädd att någonting ska hända mitt hjärta, men samtidigt vill jag höra precis alla detaljer när hon kommer hem oskadd.
Det är underligt det där med mänskliga känslor, varför saknar man någon?
Jag kommer iallafall sakna att jag kan ringa henne kl 8 på morgonen och hon är vaken. Nu får det bli sovmorgon typ varjedag så jag inte sitter där helt ensam och hoppas på bättre tider.
Men du, satt och filade lite på idén vi kom upp med igår, och tänkte att klarar du detta så är det dags att jag pungar upp dom där pengarna så vi kan tatuera oss.
Måste absolut slipas lite på, men någonting sånt här kanske skulle bli nice?
och du min lilla stjärna * Jag älskar dig så!.

En ny medlem i familjen!

Tänk att jag äntligen kan skriva på min blogg utan ctrl + C och ctrl + V.
Jag har åäö som fungerar pågrund av min nykomling. Känner mig väldigt glad just nu, då jag även fick internett att vilja jobba med mig.
Ett stort tack till Björn som fick mig att inte mista min absoluta älskling (=photoshop cs3)
Fan va skönt det är.
I morgon kommer mitt avskeds sms till Dellgren. Kommer sakna dig gumms.

When its been to long.

Jag måste sluta titta bakåt, men ibland när man når motgångar i livet gör man gärna det.
När man blivit van att leva med ett krossat hjärta ser man gärna tillbaka på tiden då man faktiskt inte hade det.
Men man minns fortfarande inte hur det kändes, att ha någon nära som älskade en på det där speciella, fantastiska sättet.
Ibland undrar jag om jag överhuvudtaget vill känna så igen. För allt har ett slut.
you can't win if you don't race.
Jag tror jag gör som jag alltid gjort.

Drömmer om tiden då han faktiskt ville ha mig.


Me, Myself And I

Min frisör Therese tyckte att jag skulle göra en liten samlig av bilder med frisyrer jag haft och tyckte detta var en bra idé. Här är de. :)



Mellan 2003 och 2005 var jag totalt svartårig, med långt hår och sned lugg ;)
Liten emo där. :)



Sen blev det värre.. Luggen klipptes av av min käre vän Dellgren(!) :P



Sen blev jag lite äldre och började se lite bättre ut, med långa röda och svarta dreads :)



Sen blev det svart med röd lugg :)


Sen brunt..



brunt och lockigt..



lite ljusare.



Blond!? :P



Och sen samma färg som idag.. Rött :)


Vilket var hetast? ;)

Goo Goo Dolls - Something for the rest of us

I don't pretend to understand all the things I put you through
And I don't need forgiveness
But I owe one thing to you
This is your song
This is your song



Som sagt städade jag lägenheten igår, fläckfritt :)



Upptäckte då att mina musik gudar gjort ett nytt album som jag missat helt, blev så glad att jag lyssnade igenom hela cd skivan och jag var såld.
Inte bara på en utan i stortsätt alla låtar.

Ringde upp min älskade syster och vi skrek som två små fjortisar och snackade gamla minnen om detta vackra band.
Vill verkligen se dom live.

Dock hade jag extrema cravings efter Still Your Song hela natten och fick äntligen mätta det behovet!

So can you hear me
Or would you sing along
Or turn me down
Forget I ever wrote this for you
So can you hear me
Or has it been too long
I know that I was wrong
And this is still your song

Hittade en bild som verkligen hittade min känsla då jag lyssnar på dom, dessutom.





Städning och drömmar.

Jag må då säga att städing fan ger insperation, eller kanske inte själva städningen men efteråt! :)
Satte mig ned efter 2 och en haltimmes städning och beundrade mitt verk, man klarar faktiskt allt om man inte pausar utan fortsätter pusha sig själv.
Tack till mina vänner Disturbed, Bon Jovi, Rascal Flatts Volbeat och Goo Goo Dolls gick det väldigt fort dessutom.

Nu har jag iallafall surfat runt en stund och hittat det jag vill vara klädd i när vintern kommer :)



En förklaring kanske önskas? :)

Fjällräven jacka är någonting jag velat ha länge, dom är så varma och otroligt fula. På vintern har man ju en anledning att inte vara jätte snygg ;)

Sen under har man en snygg långärmad rockig tröja, gärna lack leggings till det hela :)

Svarta Uggs är ju typ ett måste denna vinter, jag hatade dom förrut tills jag såg dom på min syster och fick prova dom. Vi är så små så vi ser liksom ändå sötare ut än vad vi är, och dessutom är dom varma som bara den. Orkar inte frysa i vinter.

En mysig röd döskalle skarf, älskar den. Vet inte riktigt varför men i själen är jag alltid rockare och kan inte låta bli att låta det lysa igenom ibland :)

Och såklart! min Mulberry väska som jag fortfarande drömmer våta drömmar om :P

Har ni kommer underfund med vinter utfiten?

Otroligt!

Om inte detta är en otrolig möjlighet så säg! :)

Ni som kommer ihåg mitt virituella rum, kommer tycka detta är underbart ! :D

Nu pågår en tävling där man kan vinna denna vackra väggklocka, om ni inte känner för att vinna den själva så har ni ju perfeka julklappen till med (se där syster) :P

Se tävlingen här !


 

Helgen

I fredags var det utgång med jobbet då våran älskade chef Danne slutar (idag faktiskt).
Drog med mig min värdelösa kamera men det blev en hel del roliga bilder ändå.



Liine var där och drack öl på tunnelbanan, jag var mest bara kissnödig :P




Marcus och Björn satt också och drack öl, men Monica höll sig mer i skinnet :)



Mathias drack men det syns inte ;P Han satt i något roligt samtal med Bossen :)



Redan innan vi hunnit bowla var Robban full ;) hahah vi hoppas det inte var så :P
Marcus var dock glad ! :)



Sådär ser jag ut när jag får en striike, kom ihåg det ;)


Danne får dock en kram när Monica får strike :)



Den där är jobbig! En dummis kvar bara.



Men det är värt en high five ändå :)



Jag och Line kramas :) Fan va jag saknat dig älskling!



Danne och Björn :)



Square smile jag och halv full Mathias.. :P



BÄSTA! :D
jag fick mig ett gottskratt iallafall :P



Action bild!



Nästan hela gänget.
Micke (nya chefen) Thissan, Danne (gamla chefen), Björn, Robban, Line, Marcus, Elin
och in the front ;P Mathias.
Monica hade tydligen gått, hann inte märka det.

Rolig kväll iallafall! :)



RSS 2.0