Someone said,

But still I realize, as always this is just a waste of my time.



Härlig seg morgon, vaknade runt 10, låg och bara myste i den otroligt vackra solen som sken in genom fönstret, älskar när rummet färgas sådär orange av nyvaken sol. Fortsatte sega och gjorde i ordning mig, snackade i telefon, rökte. Ja du vet, en såndär underbar morgon då man för en gångskull känner sig riktigt utvilad, fast jag inte somnade förrens 2-3. Det är otroligt hur lite D-vitamin kan få en att må så bra.
Drog och käkade lunch med Johan i fruängen, snackade lite om festen och han gav mig ett väldigt fint löfte, hoppas du håller det nu. Ska boka teorin nu och sen får jag fan sätta fart, för många som vill ha en fylle chaffis nu :P

Ikväll blir det bandit fest, hoppas det blir riktigt jävla skojj, annars kommer jag nog sitta här och skriva ångest saker istället, Det vore ju mindre kul.
Kul att Jennie ville hänga med också, så får man lära känna henne lite mer, hon är otroligt trevlig iallafall, det märkte jag ju igår när vi stod och kedjerökte utanför porten (:

Hur som helst, nu ska vi boka sen ska vi köra lite frågor ! :D


Life goes by so very slow, But I hope I won't end up alone though..

En dröm är alltid en dröm.

Skillnaden på dröm och verklighet..
Drömmar är underbara, mystiska, vackra, härliga.
Verkligheten är den man bara vill blunda för.



Var ute igår, Ancore såklart.
Lina och Line och Anna. Det var ganska kul faktiskt, fast mitt fest humör är ju åt helvette kan jag ju säga direkt.
Drack något glas jäger för mycket kanske, eller så var det min Körsbärsdrink som vart för mkt. Kan ju inte skylla på jägern heller :P
Spelade giutarr hero 3 på anore, Jag vann mot ljudtekninkern! . (på easy) haha . men jag var tydligen den första tjejen som vann den dagen.
Sen var det kryptonite på karaoke med syrran, det var sjukt kul.
Och nej.. 60-70 hästkrafter är inte en sportbil, sorry alltså killen.
"Så du menar att du är sjukt snygg och har bra hobbysar?"
Menade jag det? Nej bara att jag är en fåfängd kvinna som hamnat i lite annorlunda kretsar, men hur som helst var det ganska roligt att snacka med en kille som var mer bakom flötet än jag när det gällde bilar ! :D

Försökte få syrran att ta han istället då jag insåg att han inte var någonting att ha, men kul att han bara satt och berättade för min syrra att han var totalt såld på mig, så då drog jag hem. Kanske inte bara pga av honom, men som sagt, allting flippade ut, syrran betalade min taxi hem. Tack syster.


Live like you mean it, even if you don't.
I though I lost you somewhere, but you were never really ever there at all.

Att andas med asma.

Han vill ha någon , Jag vill ha honom, Du vill ha mig, Hon vill ha dig, Han(2) vill ha henne.

Dags att bryta trenden.

Han får någon, Du får henne, Han får någonannan.

Jag då? Jag får stå med ciggen i mungipan och hoppas på det bästa.




Igår då, så kom Dellgren hem till mig och vi var sega och blev ganska nostalgiska av min hårspray och DKNY green apple parfymen, insåg hur mycket jag tagit dig för givet älskling. Men på något konstigt sätt är det alltid du som haft största delen av mitt hjärta, och dock har jag prioriterat bort dig då och då när jag blivit kär, men jag hoppas du gör samma sak mot mig en dag, så du får din "hämnd" :P. Nej men du ska veta att du är den som är det som får min värld att lysa som den gör.

Sen laddade jag ner lite musik, som jag hört så många gånger hemma hoss Johan och alltid tyckt varit så jävla skön.

Sen åkte jag till Fruängen och blev hämtad i en Jeep, snacka om att små pojkarna som försökte få in en stöt blev ganska snopna. Och påtal om min lilla deprition som jag haft ett tag nu, tror den lättade lite när solen började lysa igen och våren är påväg, dessutom är det lov nu så jag får se det från den ljusa sidan.

Iallafall, jag och Johan bestämde oss för att gå och spela lite biljard, var ju ganska längesen man gjorde det, så vi kom till Heron City, men slutade med att jag blev ganska vinglig efter en drink och två tequila shotar, Nej jag var inte full jag kommer ihåg allt jag sa och vad vi gjorde ! :) Det var iallafall riktigt trevligt att bara softa och snacka skit.

Sen drog vi hem till honom, snackade lite med syrran så det blir väll eventuellt utgång idag. Vart så jävla trött på nevositen inför idag.

och mötet idag då? Jo fan, det gick faktiskt hyffsat bra, men hur mycket jag vågar leva efter det här, det är som det är. Ska försöka göra mina grannar riktigt lyckliga nu och hålla mig i skinnet.
och om en timme blir jag ändå mera ljus hårig! :D

Fuck you Good night.

Never know what the future brings.

Johnny put a shotgun to his head
Rolled the dice and dead
Late to say you're sorry
Living on the edge for much to long
Tried to carry on
Hunting down the glory

Say it will be sunshine after rain 
I wonder if something stays the same
Close your eyes, and dream you life away

Hard to say goodbye
Spread your wings and fly
Hard to say goodbye
When we've just said hello




Vad kan jag säga? När allt jag känner är smärta och åter smärta. Alla ord om solsken efter regn känns som ett onödigt waste of time. Det här låg där, nere och skavde som ett skavsår som aldrig läker, som en dröm e färg som alltid återkommer och aldrig blir verklighet. Så brast det innom mig, det sa ingenting. Men det var för anat. Nu handlar allting om hur jag ska överleva denna dag och inte om vad jag gör i morgon. För vem vet om imorgon kommer?
Känns som om jag har ett tusen drakar i magen som biter och river, och som sakta men säkert tar sig uppåt mot min hals för att sen överta hela min hjärna. Jag försöker kanske för hårt just nu, kanske bara borde lägga mig ner och stanna ett tag, låta tiden gå utan att jag rör mig ur fläcken. Vad vet jag? längre.
Jag trodde jag kände er, och mig själv. Men jag hade så enormt jävla fel.

When life don't make any sense.

Nu har jag bloggat sönder idag.


Men jag har tröttnat så enormt mycket på allt, livet lockar inte på samma sätt, och plötsligt sitter man här med ett bandage, fan alltså. Vet inte om jag lyckades eller misslyckades. Känns som om jag är död innuti, igen.  Vet inte vart jag ska ta vägen. Det här har legat på känn ett bra tag, visste att jag skulle flippa ut tillslut. Försökte få antidepresiva för ett tag sen, men sen la jag ner det projektet, dumt kanske. Men nu är läget som det är.  Borde inte sitta och skriva det här, då folk kommer läsa det. Men ni vet nog hela skiten ändå. För just nu måste jag få ur mig det här. Hur ni än tolkar det. En sak bara.. hata mig inte. Jag är ledsen för det jag gjort och har ångest som fan. Men det e bara för eran skull.. För min egen är jag ganska nöjd. Im pleased. Inte helt men nästan. Försöker fokusera på hur jag ska fortsätta med det här livet. Det är nog som du sa, pappa, jag satsade för hårt men är inte tillräckligt stadig än. Inge bra, jag trodde jag klarade sånt som ni klarar men jag hade fel. Måste ta hand om mig själv, göra det här livet värt att leva igen. För just nu har jag ingen lust, ingen ork. Allt som jag förrut älskade är jag likgiltig till.  Svart på Svart, känns det som nu.

Jag skriver såhär ihop sittandes för att ni inte ska orka läsa allt. För ni borde nog inte läsa det alls. Vet inte om jag vill det, för jag vill bara få ut mig den här skiten.

Och nu snöar det..

Im finished with you.

What if I wanted to break
Laugh it all off in your face
What would you do?
What if I fell to the floor
Couldn't take all this anymore
What would you do, do, do?

Kill
Break me down
Bury me, bury me
I am finished with you

What if I wanted to fight
Beg for the rest of my life
What would you do?
You say you wanted more
What are you waiting for
I'm not running from you

Come
Break me down
Bury me, bury me
I am finished with you
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you

I tried to be someone else
But nothing seemed to change
I know now, this is who I really am inside
Falling from myself
Falling for a chance
I know now, this is who I really am

Come
Break me down
Bury me, bury me
I am finished with you, you, you
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you
Come, break me down
Break me down
Break me down

What if I wanted to break...?

Fuck everyone around.

Varför? Ingen jävla aning, det bara blev så. och ni får hata mig, älska mig, beundra mig, förakta mig. Nu bryr jag mig inte längre.



Människor?, helvete. Finns det någon som stannar kvar i gammal god stil? Egentligen?
Hoppas allting löste sig igår, med honom älskling. Hoppas inga onödiga tårar föll, och hoppas ändå mer att ingenting annat föll heller, eller gick sönder.

Jag? Mmm. Vet inte vad som hände egentligen?. Plötsligt var det bara som det var, måste tacka dig. Tack. Och du.. Älskling.. Kommer vi någonsin bli lyckliga igen? Känns som vi ser igenom den här kalla världens fasader som den försöker dölja för alla som lever här, synd bara att vi fick det där "skätte sinnet" och måste leva med det. 

Just nu?
Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Ska på möte på tisdag vid 10 på mammmas jobb. Helvette. Vad fan ska man göra nu då? Jag vill dra.. Dra nu.. bort bort bort.

Farmor nästa?
Borde ringa och snacka med henne och se om hon orkar ha mig där ett par dagar.


Jag hann iallafall bli 18.




19-mar-2008 00:45

Be honom ta hand om dig,
gör fan inte sådär igen.
Du vet att du är värd bättre än så,
Fuck alla idioter..
Det kommer ljusa dagar.
Ta hand om dig nu .. <3



Tack, det värmde, eftersom det kom från dig.


.. och senare.

.. skönt att det mesta löser sig i slut ändan.



För er som läste inlägget innan detta hängde säkert med då jag var ledsen på Johnny som verkade hata mig just då. Snackade lite med honom och natuerligtvis fanns det ju en jävligt bra förklaring på det hela, även om jag tycker att det är skit skumt efter att jag redan sagt att jag vill någonting mer då (som alla vet) har känslor för någonannan. Hur som haver.

Satt hemma och mådde bättre efter att Johnny berättat "felet" och så frågar syrran om jag ska med på bio. Why not ? Så jag hängde med Tuva Johan och Christine på sweat tod (eller hur det stavas). Jävligt vacker film, men som vi alla vet så är det ju ingen som är bättre på att göra film än Tom Burton. Det Becca sa om att det främst var massa halshuggningar kanske inte var så otroligt konstigt med tanke på vad filmen handlade om. Det bästa med den var nog att Johnny Depp sjöng mitt namn fem hundra gånger.
Highscore till mig!

Efter filmen kom Cadillacen fullproppad med människor och hämtade mig, drack ingenting utom Kaffe och ändå hade jag skit roligt, lite kallt kanske, aldrig suttit bak förrut, men det var inte så farligt. Hade hur kul som helst, är nästan 100 på att jag såg äcklet på Kelly's, bad Johnny köra tillbaka någon timme senare så jag kunde få köra upp fingret eller någonting annat aggresivt, men han var inte kvar då, Fan. Hade lättat ganska rejält på mina inre aggritioner som jag har just nu :P

Anyway, en fredag som kändes bra och väldigt lugn, faktiskt :)

And for you Johnny boy: Keep the light up, she is going to make you shine! ;)

Goodbye sunshine.

Never know .. Never knew.. but somehow I'd put my trust in you.




Som vanligt, så förlorar jag folk, men den här gången förstår jag verkligen inte vad jag gjort för fel. Och eftersom Johnny vägrar berätta problemet så är det väll bara så enkelt att han precis som jag förbannar mig över att jag kom in i hans liv, för om inte, hade ingenting av det här hänt. So Goodbye sunshine.

Annat som hänt idag, hämtade min nya säng och möblerade om rummet, tände en pipa med Cherry smak sen deckade jag. Är så enormt jävla trött hela tiden. Måste vara nå brist av något slag.

Igår då?
Träffade Johan vid tolv och drog till Ikea, köpte en helspegel, lite boxar, en spott och anslagstavla. Johan som lovat sig själv att inte handla någonting köpte ändå, en sopptunna, glasunderlag och en lampa till hallen. Sen drog vi förbi mirco och såg Ghostrider 5. Jävla människa alltså. Sen åkte vi och fikade med Maddis och Jennie. Det var nice, skulle hämtat sängen. Men det blev inte så, så jag hängde med till Salem när Johan köpte fäljar. Sen drog vi hem till honom och jag städade lite i hans kök och sen lagade vi mat. :D
Hjälpte honom få upp sin hylla och det gick väll bra.
"det här är sista spiken"
"fan jag har fetish för att jävlas med mina grannar"
Tjugo i ett var hyllan uppe men rummet var kaos, :P
Så vi städade till lite snyggt och somnade väll vid halv tre.


Livet är allt bra snett ibland.

Kalalumpur!

Och så vidare,



Idag har jag tagit bort mitt muché! :D
Det var smärtsamt ibland och ilade som satan men ffs vill man vara fin får man fan lida pin. Imorgon ska det vaxas bort allt hår på benen och bikini linjen. Ett liv utan hår kan man leva bättre?

Och så fick jag abstinens besvär av alla vackra bilar jag såg när jag var ute och åkte, fick iallafall backa in Johnny's nya ford i garaget. Det lättade lite på besvären, sen fick jag ju trots allt hålla i ratten när vi var ute och åkte. Måste få det där jävla körkortet nu, ska börja rå plugga köra som faen och sen så, sen så ska jag ha så jävla nice i sommar, ska försöka få ett jobb också så man får råd med bensin!.

Syrran kom hem idag, svart som natten, eller som en neger (bestäm själv), så vackra bilder hon hade lyckats ta, älskade syster va glad jag är att du överlevde. Och nu ska den jäveln ganska dra iväg igen i 3 månader istället, då hinner jag alltså tatuera mig tre gånger och pierca tungan tre gånger :P hahah. Ne funderar seriöst på att dra ner över nyår och någon vecka framåt om hon är där då. Vore helt underbart.
Hon hade såklart tänkt på sin älskade lillasyster och köpte rosa Black Devil cigaretter, är det för min personlighet eller? ser ut som en djävul men är jätte rosa under ytan? haha.

Idag känns iallafall livet hyffsat, ska dricka min middag nu och sen sova. 

Feel free to call me yours!

Its never too late to give up,

eller?



Im just sitting here,
ja umgefär, sitter och tänker. På allt jag kanske borde tänkt på tidigare.
Ja du Johnny, vad hade jag egentligen trott att livet skulle vara?
Vad är det för fel på mig, egentligen?
Jag orkar bara lite med det här mer. Men vad fan ska jag göra då? Vart fan ska jag ta vägen?

Fake it,




Fixade bilden och ändrade det du irriterade dig på :P

vsg.

Nothing more than a memory,

.. och sen stannade mitt hjärta.




Det känns som någon obehaglig påminnelse, om att kärlek inte är kärlek på riktigt. Satt och funderade på just den saken. Den kärleken Vi delade var någonting helt annat. Vi hade varken tillit eller förtoeende, men ändå höll vi ihop, som två små barn som söker värme i ett kallt mörkt rum. Kommer alltid tänka tillbaka på oss, och komma ihåg den gången jag älskade och blev älskad tillbaka.

Tror inte det händer igen. Kommer aldrig hända igen. Har varit kär i samma kille i över ett halv år, repons? nej.
Och inte lyckas jag falla för någon annan heller. En påminnelse om hur jag älskade mer än livet självt och en kärlek som aldrig kommer besvaras. Kärlek? Åh..

Det är som om det är slut med det nu. Kan man bara plötsligt sluta älska? Sluta känna den där underbara känslan man känner när man är kär? Var olyckligt kär en gång förr, men då hade jag heller aldrig varit älskad tillbaka, någonsin.

Så patetiskt egentligen,

image23

Tillbaka på ruta ett.

Så som det en gång började, börjar det igen.


Än en gång har man offrat en härlig tjejkväll för din skull, offrat en cadillac åktur som förhoppningsvis inträffar men mycket senare än jag hoppats på.
Är trött som ett as, måste vara brist på någon vitamin eller så.
Piercade tungan idag, en gång till. Så idag har jag ätit min sista måltid som inte är rinnig. Nu dröjer det väll ca två veckor innan jag kan äta som en vanlig människa igen, men samtidigt, kommer äta gröt och gröt är nyttigt, då kanske jag förlorar dom här extra kilona jag lagt på mig och får lite koll på läget.
Borde kanske egentligen gå och lägga mig, men det e iof lite roligt att skratta åt Johnny när han e jätte full, lyssna på lite skön musik, snart kanske jag kan köra bil helvetten så behöver jag inte känna mig så mobbad för jag inte super, varför är det så egentligen?
Att man känner sig utstött om ens alkoholhalt inte är FÖR hög, får försöka göra det bästa av situationen och se glad ut helt enkelt.

Med tanke på att jag kan supa resten av mitt liv men tungan är bara två veckor neddragning på det.
Hade varit så mycket softare att sitta hemma med någon mysig människa som tex, Becca eller Johan. Men dom hade fullt i händerna så får umgås med mitt fyllesvin istället ;)

Fast iof igår var jävligt kul, bortsätt ifrån att det skär i mig när man ser sin bästa kompis bli utnyttjad. Your life, but I can't let you live it without me ;P

Så jag sitter här, 21:20 lutar stora syster och lyssnar på bed of roses.

Låter jag deprimerad?

Fredag,

Skum dag,



låg hemma och sov hela dagen pga av en enormt jobbig baksmälla från igår, (Neverstore konsert + anchor)
Det var skit kul att vara ute med syrran och rocka loss, men därimot inte lika kul att komma hem och spy, inte kunna äta på en hel dag.
Sen drog jag ut med Johnny och Robin, mötte upp Tommy och hans polare Mange. Sen hittade Johnny två fjortis brudar att ragga på och jag började tappa humöret pga av värmen och trängseln i cadillacen, Satt ju nästan i knäet på Robin som var chaför, hur kul var det på en skala?

Tommy låg och snackade om lakris puckar i baksätet, medans jag och Robin bara as garvade. Okej hela kvällen var inte piss, Johnny sa en så underbar kommentar.

- Men alltså det låter ju helt sjukt!,
- Vadårå?,
- Men fan, det låter ju logiskt!

Nemen, bättre lycka nästa gång med brudarna killen, kanske satsa på bara en gnutta äldre och utan killar? ;)

Själv så äre svårt att leva när man vet vart hjärtat vill.



En bild säger mer än tusen ord,

Och hur ska jag bättre förklara det här,




   
Regret     toxic       love       memories

Free bird,

Underbart härlig dag,



Vaknade tidigt, jävligt trött från gårdagens röjj.
Blev hämtad tjugo över tio..

Jag och Johan skulle på en fotosession, satt och väntade någon timme, blev stylade.
Sen fotto, helt underbart, älskar foto, både att fottas och fotta själv.
Blev en heldel schyssta bilder,

Den här var min favorit,



Skilldringen i bilden är helt underbar.
Älskar den här typen av bilder.

Sen åkte jag hem hade en riktigt soft kväll med Dell, såg på schlagern och åt popcorn.

Tack för en underbar dag,

RSS 2.0