So . . now im just laughing.

Tönterier.



Ja igår så fick Becca damp på mig, så vi satt och bråkade som två cp huvuden, var så jävla nära att börja gråta efter vi lagt på, men höll mig från det. Sen hade jag lovat Glenn och Ali att jag skulle komma över och fotta dom, så det gjorde jag. Gick väll bra men orka vara så jävla sexfixerade, skitsamma. Pga bråket med Becca ringde jag Johnny och bad honom komma och umgås med mig ett tag, det gjorde han så gärna, sket i Makeupstore och bad mamma köpa det jag ville ha. Jag och Johnny drog och käkade på Hard rock Café hur mysigt som helst, tack för det (:
Sen drog vi en stund till Anchor, sen ringde Kalle mig och berättade lite saker som hade hänt, lite onykter och otroligt impulsivt åkte jag och Johnny till nyköping för att där ta en kaffe med Kalle, då var väll klockan runt 3. Vi var hemma till halv fyra och försökte sova, dom där 3 - 4 kopparna kaffe vi drukigt kanske inte var dom bästa då jag inte kunde somna sen, vid halv sex satte jag igång tv:n på högsta volym vilket Johnny inte gillade :P haha .

Ja sen kom jag hem, somnade och blev sams med becca, sen bråkade jag en stund med Dellgren och blev sams.

Slutsats; Blev osams med mina två bästa tjejkompisar inom loppet av 24 h  och sams igen :P

Keep on pretending,

Nu ere fan inge kul länge, sluta använd mig som din favvo myra.


Jag tror jag har någonting där uppe emot mig, först är allt bara dumt i huvudet. Sen lyckas jag falla för fel kille, inte nog med det jag står ut med att bli psykad av killen varjedag i flera månader, när jag väl ger upp lyckas jag fylla 18, träffar en ny as härlig kille som visar sig vara ute efter någonting helt annat än jag, och efter det drar jag på mig först en halsfluss (=ingen skola) när jag sen nu piggnat till och tänker gå efter 3 veckors sjukdom får jag mensverk (=ingen skola)

Så nu står jag här ensam, 18år, sjuk, vännerna är inte riktigt där dom borde och har rukskigt tråkigt.


Livets komik!

Its me against the whole fucking world.

Ja jippi vecka två som 18 åring och allt bara sabbas!



Legat hemma hela veckan i halsfluss, inte det roligaste, men lyckades bli frisk som en nötkärna framåt torsdan då jag träffade Glenn igen. För mysig den killen.

Sen vare ut och festa igår / fredag, Snacka om att man fick uppmärksamhet i latex kläder, men det var väll nog endå meningen. :P
Massa läskiga människor som jag tillslut tröttnade på.

Ok jag kan inte berätta varenda jävla detalj, men hur som helst gick hela skiten åt helvette och nu är jag hatad av typ alla.. okej.. det känns så, jag pallar inte, såra , bli sårad, inte bli sårad. Mitt löfte gick ju åt helvette första veckan .

ajj.....

Mitt Ultimatum!

I made it, im so fucking good!



Fest hela helgen, från torsdag kväll till söndag morgon, så jävla soft. Provat tre olika krogar och det här är ju bara början. Har iallafall ett 2008 löfte,
Bli kall, IS kall.
Blir för lätt intresserad av folk, ursh. Skitsamma inte ska det få förstöra min underbara helg, det var helt amazing, i helgen ska man på igen om jag inte fortfarande är sjuk som ett jag vet inte vad.
Hela halsen har svullnat upp och så har man ont i varenda lemm i hela kroppen, inte särsillt roligt. Men fan. bara att bita i det sura äpplet att tatueringen inte kommer i morgon utan någongång nästa vecka då jag förhoppningsvis är frisk igen. Lätt jobbigt annars, orkar inte vänta längre, men men. Bättre det än att gå å dö.
Tror jag :/ hahha

Och så small det!

18 år, no more days to go.



Plötsligt kunde man köpa cigg på pressbyrån, gå på krogen, ja plötsligt small det! :D
Så idag ska man dra och festa, först till gröna jägaren med syrrorna, Line och kanske några till, och sen eventuellt Harry B James! :D nice som satan! :D

Har köpt födelsedags present till mig själv pga min sköna summa pengar jag fick idag ! :D
ett par jätte fina stilett ankel boots jag e jätte glad! :D
fick en ny foundation pga av mitt lilla misstag med sminkväskan här om veckan !
as nice, om ca en timme kommer syrrorna och farsan och då ska vi fira mig! så jävla nice och i morgon blire fest!:D

Fan va underbart detta är, får se om jag bloggar senare! :D



btw tack för alla mina fina sms,
Johan snodde dock första platsen men älskade Line var fan inte långt efter,
Tack för uppmärksamheten älsklingar ! :D<3

something I could / can never have,

Först och främst, förlåt om jag gav dig falska förhoppningar men, jag vill vara din vän det vet du (: och det här nedanför har ingenting med dig Håkan (=P) att göra,




Fan alltså,
Menar du att jag ska sitta här och vänta? På vadå?
Jag är inte arg på dig och jag hyser inget agg för dig heller, jag är bara så jävla förbannad på min egen uthållihet, varför är jag så dum?
att jag fortfarande efter 4 månader hade förhoppningar om att du kanske kanske mot all förmodan skulle bli lika kär i mig som jag är/var i dig. Jag vet att jag skulle lyssnat på er, men nu får ni iallafall säga "Vad var det jag sa?", men fan va jag hatar att jag är som jag är, dum och blåögd och så jävla envis. Varför kan jag inte bara ge upp när jag inser? Varför ger jag inte bara upp istället för att hoppas på att det blir bättre?
Hur som helst, jag tycker otroligt mycket om dig som människa, som jag sa jag tycker att du är en underbar människa det har jag alltid tyckt och kommer alltid tycka. Men jag behöver tid, som du sa tiden läker alla sår, det är precis det jag behöver göra, andas, bry mig om mig själv och smälta det här i min tid. Sen lovar jag att höra av mig igen, och om du fortfarande vill vara min vän efter det så är jag jätte gärna din.
Bara en sak jag inte förstår, varför var det så lätt att förstå när du sa att du ville bryta? men inte när jag säger det? är det inte exakt samma sak?
Hur som helst, jag hoppas du blir lycklig nu och förhoppningsvis blir tillsammans med en brud som inte är som dina ex, jag håller på dig det vet du (:
Vi hörs snart igen, I sinom tid, min vän.

2 days to go.


Nå,

Härlig helg, seg men mysig.


Har egentligen inte så mycket för ditt intresse att berätta, har gjort ganska vardagliga saker, eller okej. Igår när jag nästan precis hade tänkt att sova blev det att dra ut med Johnny igen, det var skit trevligt. Kom väll i säng vid ca 6 var hemma vid halv så. Det blev som det blev .

Idag var jag och simmade några längder, men är inte riktigt frisk än så det blev bara ca 400m. var ju jävligt kasst men jag mådde inge bra, sen efter vi gjort oss iordning tog jag och Becca en fika, sen kom rauli och hämtade oss, snälla söta rauli :)

Flummade som ett as med Christine som vanligt, men vafan alltid lika roligt med henne. Sen kom Johnny förbi och hämtade upp mig, vi tog en fika ! :D hahah så hämskt kan du ju inte säga att det var, right?
Sen åkte vi runt och lyssnade på mina cd-skivor som jag brände till honom, vart faktiskt ganska bra sådanna. Men hur som helst. En lugn helg som vila inför nästa, det är så man får se det.

4 days to go.

Men vad i helvette.

Så jävla underbart, eller inte.


Ja, men då vaknade man vid tjugo i ett. Härlig lördag, ont i huvudet träningverk i magen och bara allmänt utråkad, och så är alla vännerna man har upptagna på annat håll, vad fan gör man en sjukt torr lördag då? Sitter och glor in i väggen?
Jag vet jag måste bli mera självständig men det betyder väll inte att jag ska vara ensam en hel helg bara för att jag ska öva på att vara ensam? Det känns ganska långdraget om jag får vara helt ärlig!

Igår då?, Jofan, va ute och åkte Cadillac till halv fyra, det var skit mysigt faktiskt. Men hade sjukt ont i huvudet och i magen efter ett tag, fattar fan ingenting, drack en öl man kan ju varken bli bakis eller seg på det. Det är ju sorgligt. Så vad som är fel på mig det vet jag fan inte.

Aja, skitsamma någonting lär ju hända, så småning om, kanske i morgon eller nå sånt :P

5 days to go.

A dick in my eye - Planet pain.

En helt vanlig dag såklart!


Har tränat endå mera idag, måste ju så bort träningsverken ffs.
Det var as härligt, först träffade jag dock Becca och var hos sångpedagog så jävla roligt, älskar att sjunga.
Sen åkte jag och mötte Dellgren, sen satt jag hemma och degade, skulle precis gå å lägga mig då Jonny ringer och frågar om jag ska med ut och åka Cadillac.

Så jag hade två val;

1. Sova kl 22:00 på en fredag.
2. Åka Cadillac och ha kul.

vad skulle Du välja?



6 days to go.


lär känna mig fort!

10 FAVORITER:
Färg: Svart
Mat: Lasange
Band: Lillasyster
Film: Devil's redject
Bok: Låt den rätte komma in
Sport: burning ! :D
Årstid: Vår
Veckodag: lördag
Glassmak: Sorbet vad som helst.
Tid på dygnet: 23:55

9 FÖR TILLFÄLLET:
Humör: Lite ensam.
Sysselsättning: Sitter vid datorn
Kläder: Blå morgon rock och svarta underkläder
Bakgrund på datorn: en neongrön och svart psyko bild med bihazard,
Nagellack: Vinrött
Tid: 10:36
Omgivning: Mitt rum
Irritationsobjekt: Min sjukliga träningsverk

8 FÖRSTA:
Konsert: Melanie C
Screen name: Lady_duck.
Husdjur: 2 Gerbiler
Piercing: oj, Lebret, septum, näsan, ögonbrynet, naveln, 7 hål i öronen.
Tatuering: Kommer om två till tre veckor.
Mobil: Sony Ericsson någonting.
Bil: Vill ha en svart mazda.
Utomlandsresa: danmark.

7 SENASTE:
Mat: Rostad macka.
Dryck: Vatten
Biltur: Taxi på fyllan (:
Kyss: Aj,
Spelad låt: Bandit (:
TV-program: Minns fan inte :/
Person du träffade: Mamma när hon gav mig frukost (:

6 HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Vem har inte?
Varit med på TV: Ja (:
Ljugit: Vita lögner kallas det

5 NEJ TACK:
Kläder: Tyllkjolar å för mkt olika färger.
Mat: Grekist överpepprad kyckling.
Musik: R&B
Dryck: Rött the utan mjölk.
Personlighetsdrag: Skitzofreni

4 SAKER:
Du gjorde igår: Det kan du läsa om :P
Du kan höra just nu: Imperiet - Var e vargen? / Bandit.
Du inte kan leva utan: Mina vänner, Min familj och musiken.
Du gör när du har tråkigt: Sitter här, jag HAR tråkigt.

3 PERSONER:
Du kan berätta allt för: Rebecca , Dellgren, min mobil.
Du tycker om: Its too manny.
Du inte gillar: Ni vet nog om det om jag tycker så.

2 VAL:
Drink eller shot: Shot.
Vår eller höst: Vår

1 ÖNSKAN:
Att någonting kunde gå enligt MINA planer.


Flockdjur?

Fredag, men vet inte riktigt om det känns som det,



Natten var förjävlig, kunde inte sova för hela min säng luktade honom, och så fick jag massor av konstiga påhopp från han, jag förstår verkligen ingenting, antligen äre jag eller så ere han som är skitzo. För någonting konstigt är det fan.

Hur som helst, vaknade nu på morgonen av att lilla Becca ringde mig, hon hade försovit sig, ni fattar inte vilken chock det är,
Att min vän Rebecca försover sig, hon gör aldrig det, min värld börjar se ruskigt konstig ut, alla blir cp å dumma i huvudet, eller kanske inte riktigt, men det börjar likna kaos i min värld.

När jag låg där i min säng och inte kunde sova igår kväll kom jag att tänka på en väldigt oroväckande sak, egentligen handlar nog allting om att jag känner mig lite övergiven.
Människan är ju ett flockdjur, då måste det ju vara därför det är så sorgligt att vara ensam, och därför alla singlar oftast är ganska ledsna, är kärlek verkligen en SÅ stor del av livet, jag menar trots allt så är det ju kärlek som startar krig, kärlek som hatar och kärlek som dödar, Så hur får man inte lyckan i det?
Jo jag har älskat, twice, 1.4 år och 2 år, Men forever never last.

Nu är frågan, ska jag ställa mig som singel i ett hörn med en cigg i käften, luta mig mot en husvägg iklädd mörka kläder,
eller ska jag fimpa ciggen och leta efter någon som kan älska mig?

ärligt talat, skulle det kännas bättre om någon kom fram och ställde sig brevid en.

6 days to go.

This close is too close.

Mitt i natten, som vanligt 00:03, känns overkligt nu när det inte är långt kvar tills dess att jag faktiskt blir mydig, ett år äldre, ett år äckligare.

Nu ska jag tacka för era fina kommentarer,
Anna; smiska mig du, you know I'd like it ;)
Dellgren; Du vet att jag älskar dig med Link<3

Varför hamnar jag alltid här? Jag menar så mycket har jag ju egentligen inte att skriva, men endå gör jag det .
Skum jag är. I morgon är jag ledig, därför är jag vaken nu. Kan nog endå inte sova om jag försöker, ganska mycket att tänka på just i natt. Fast endå så otroligt lite.

6 days to go.




All I know is that you're so nice
You're the nicest thing I've seen
I wish that we could give it a go
See if we could be something

I wish I was your favourite girl
I wish you though I was the reason you are in the world
I wish my smile was your favourite kind of smile
I wish the way that I dressed was your favourite kind of style
I wish you couldn't figure me out
But you'd always wanna know what I was about
I wish you'd hold my hand when I was upset
I wish you'd never forget the look on my face when we first met
I wish you had a favourite beauty spot
That you loved secretly coz it was on a hidden bit that nobody else could see
Basically, I wish that you loved me
I wish that you needed me
I wish that you knew when I said two sugars actually I meant three
I wish that without me you heart would break
Yeah I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake
I wish that without me you couldn't eat
Yeah I wish I was that thing on your mind before you went to sleep
Kate Nash - Nicest thing

Live like you already died.

Först och främst vill jag tacka för den vackra kommentaren Dellgren har givit mig. Fuck you :P




Ja dagen fortsatte ju såklart, som det alltid gör. Kom till skolan efter att jag fått upp slashasen och va sen till alla mina lektioner, åkte mest för att få träffa Becca och umgås med henne.
I miss you when I don't see you (:

Så var Dennis där, har saknat dig killen. Det var jätte roligt, han lovade att dyka upp på min 18års dag. Då blev jag riktigt glad, sen gick jag och Becca och drack ca 5 koppar kaffe var. Det var trevligt.

Sen drog jag mig hemmåt och väntade in mamma. Sen gick jag mamma pappa och Christine och åt på en Grekisk Kolgrill, jag vet iallafall nu att jag inte gillar grekiskt, Grekisk sallad är ju gott men dom hade kryddat sönder in kyckling :( Hur som helst åt jag det.
Tänk att min pappa följde med och åt då mamma och pappa är skillda, firade sin ex fru med sina barn. 50 år känns ju ganska speciellt. Fan va jag saknar att dom inte är tillsammans, men det var bäst så. Får bara acceptera läget.

nu sitter jag hemma och vill dö, min träningsverk kom under dagen och nu skakar jag i hela kroppen. Allting är ansträngande. Haha. sågåre. men jag ska träna i morgon igen. Tihhi.

7 days to go.

Grattis Mamma!

Grattis på 50 års dagen älskade mamma! <3

Ja natten var väll ganska skum, mamma som fyller år idag kände för att åka till en kompis vid tio i går kväll när hon intensivt tjatat på att jag skulle göra frukost på sängen till henne, det vart ju lätt när hon inte var hemma. Somnade som en stock efter att jag hade tränat iof, helt underbart att börja aktivera kroppen igen, ska hänga med Dellgren i morgon med. Medelpass dock men hon sa att läraren var som ett intensiv så det lät ju nice.

Jag klarade mig från fyskiska smärtor i kroppen idag iallafall. Lite stel i nacken och armarna men ingenting som gör att jag inte kan leva.

Ja klockan 04:00 fick jag besök över natten, det var ju ganska ovanligt. Antligen är det för jag är så söt som folk dyker upp utanför min port mitt i natten eller så är det för att jag bor centralt. Dom brukar ju komma när dom är påverkade. Men aja, det är väll alltid trevligt att inte behöva sova ensam varje natt.

Vaknade 06:34 av sms. Sen ringde jag som ett as till Line men hon vägrade svara, skumt. Undrar om det hänt nått, för nu när jag prövade nyss så stängde hon av mobilen, jävla offer.
Så då orkade jag inte heller gå på första lektionen så jag gick och la mig igen. Men nu ska jag väll försöka komma upp om jag kan få upp den här slashasen ur min säng :P

Bloggar nog senare, som vanligt!



7 days to go.

Me and my star*

Okej jag vet jag bloggade i morse men skitsamma, lika bra att skriva varjegång man har någonting vettigt att skriva ellerhur?




Idag har jag legat hemma hela dagen pga av att magen strejkade, det var ju mindre bra men nu är det bara att se till att börja äta mera regelbundet och träna mera, ska börja redan idag och hänga med Dellgren till ett intensiv pass på F&S, kanske inte det bästa jag vet men hur som helst,
its working.

Sen börjar ju buggen den 27, det ska bli helt underbart !

Dellgren kom över till mig pga av magverk hon med, undrar om vi är själstvillingar eller någonting, hennes polare snackade om att hon var hypokondriker men fan, hon är ju den människan som är sjuk minst i hela världen. Min stackars lilla älskling som pluggar skiten ur sig och knappt har tid med annat, förstår inte hur hon pallar, Dellgren är fan min idol.
Okej nu fattar ni nada för ni vet inte vilken sjukt begåvad människa det är, men jag kan ju ta det lite fort.

Dellgren och jag har varit vänner sen 7an, bästa vänner sen 8an, gått igenom allting som två bästa vänner ska och har gått igenom. Dellgren fick namnet Dellgren pga av mig, hade för många vänner som hätte Carro så då fick hon sitt efternamn som dock passade väldigt bra då hon spelade fotboll. Hon är musiker precis som jag, jag önskar att en dag åker jag och Dellgren runt, hon spelar flygel och jag sjunger, vore helt underbart.  Tillsammans är vi Jägerbrudarna. Hon tränar även regelbundet och har sjukt snygg kropp, men det tycker hon inte själv. Hon är mera korkad än jag fast hon går Natur/räddningstjänst vilken jag personligen tycker är sjukt roligt!.
Rätt och slätt, hon är min bästa vän och kommer nog alltid vara det.

Men nu ska jag gå och göra mig iordning så jag kommer iväg ikväll, bloggar kanske senare,
Who knows?



8 days to go.


Magen ger igen.

Så kan det gå när man inte äter tillräckligt;

Nu har magen pajjat totally, ok mitt fel,
har levt på ägg och mackor dom senaste 3 veckorna,
Ätit middag tre dagar sen julafton.
Har så sjukligt ont och inte förbättrade dom där två mackorna med ägg någonting, nu sa mag-jäveln ifrån.
Mår illa som ett as och har ont, sjukt ont.

Dessutom läste jag grekiska sagor igår för mitt lilla barn, han somnade iallafall sött och förhoppningsvis kan jag hjälpa Becca med sitt prov nu. Vore kul att vara hjälp till någonting.

Nu ska jag sova en stund, men jag bloggar nog mera sen.



8 days to go.




 

.. later

Ja och så sitter man här 23:25, hoppas jag kan sova lättare i natt,
men det vart någonslags självbevarelse drift grej, fick ett så otroligt sött sms idag, det värmde värkligen hela min själ. Ibland är människor bara så otroligt underbara.
Ni runt omkring mig, er skulle jag för. Det hoppas jag verkligen att ni vet.

Nu om det där sms:et:

08-jan-2008, 21:26:
Hej. Tänkte bara säga att jag är glad
för allt som går bra för dig :)


Behöver nog inte skriva avsändaren, för jag tror att du vet vem du är.


Hur som helst, vissa dagar kan verkligen så små ord få en att gå från jätte ledsen till jätte glad, iof har jag inte varit särsillt nere idag någonsin, men det finns andra dagar då man är jätte ledsen och små små ord eller en liten ovesentlig händelse kan få en att må sjukligt bra. Lycka är så otroligt litet och lätt att uppleva, och det finns ju lite lycka med varjedag. Men det kan bara vara lite svårare att se vissa dagar, tyvärr.


Som meningen jag läser varje morgon, och som fått mig att överleva mycket.
If today was perfect there would be no need for tomorrow.

Tänk på det, varjegång du inte orkar.



9 days to go.

Gabriel - The Fallen Angel.

En dag liknande dom flesta andra dagarna, faktiskt.



Jag vaknade 09:50 men jag började 08:00, missade två lektioner, försov mig, kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte somnade förens tre, bloggade ju inatt, var vaken en och en halv timme till, men vad fan gjorde jag?

Kom till skolan vid halv tolv då min rörligbild lektion började, var faktiskt riktigt roligt att börja med det igen, ska göra en reklam film om the,
okej sant, hon var ganska seg eftersom hon satt och fnittrade och drog ut på tiden, men iallafall fick sluta vid två och i morgon ska vi ha rörligbild igen. Härligt.

Mina dvd:er från Cdon. com hade kommit också, men fan alltså att det var konstiga jävla gubbar och tanter som satt och vinkade i bakrunden, hoppas ingen tänker på det när dom är fulla. Hur som helst så satt jag och Becca där och försökte sjunga till den dansande gubben och 90.tals bruden med tandställning.

Kollade på Constantine det var fan hur länge sen som helst sist, typiskt du och jag Dellgren.
"Its called pain, get used to it."
"My name is John, John Constantine. Ashole"
Is the good times really that far away?

9 days to go.




Ooh my little pretty one, pretty one.
When you gonna give me some time, Sharona?
Ooh you make my motor run, my motor run.
Gun it comin' off the line Sharona
Never gonna stop, give it up.
Such a dirty mind. Always get it up for the touch
of the younger kind. My my my i yi woo. M M M my Sharona

Come a little closer huh, ah will ya huh.
Close enough to look in my eyes, Sharona.
Keeping it a mystery gets to me
Running down the length of my thighs, Sharona
Never gonna stop, give it up. Such a dirty mind.
Always get it up for the touch
of the younger kind. My my my i yi woo.
M M M My Sharona, M M M My Sharona
The knack - My Sharona.

Du och jag Becca, 18 januari.

In the middle of the night,

Nu började Umbrella - Lillasyster på radion,
hade tänkt att sova tidigt med tanke på att jag ska upp vid 06:30 i morgon bitti, men det fick jag inte, först för att jag inte kunde,
jävla fucking lov dygnsrytm,
och nu 01:32 när jag tänkte sova får jag sms om att jag ska in igen och kolla en sak,

life is kind of weird these days,

image2



I'm like a love-sick puppy chasing you around
And it's alright (no)
Bouncing round from cloud to cloud
I got the feeling like I'm never going to come down
If I said I did like it then you know I'd lied
santana - Why don't you and I


9 days to go

En helt vanlig dag (?)

På något underligt sätt, lyckas jag alltid se till så att alla dagar börjar och slutar som en enda stor bergodalbana.


Allt började som en helt vanlig dag. Skolan började ju, kunde man ju inte precis hoppa över, så att säga. Så man var vid skolan vid 8a och sen hade man svenska, renäsansen, trevligt skit det där.
Men sen blev allt bara konsigt, fick mensverk och Becca med. Vänner, våran trio - Fredag, Lördag & Söndag. Komik.
Ja så då orkade jag ju såklart inte mera, men blev tvungen att plugga sången med Dellgren så då var man plötsligt sittandes på en buss och fick höra att ens liv var så otroligt intressant, Yeah sure babe.

Det var väll nu någonstans det roliga hände, jag kände mig iallafall duktig. Gjorde massor av saker jag verkligen borde gjort tidigare, men nu har jag iallafall mera koll på läget vad det gäller det mästa.
Sen fixade vi buggkursen - varje söndag  start 27 januari 17 - 18:30.
Fixade lite mera kör lektioner, så nu är det bra. Och såklart teorin.

Var nöjd och glad efter att jag och Christine varit och handlat men nej då var ju NÅGON (ja känn dig träffad) tvungen att förstöra hela min lycka som sedan slutade med att jag satt här. Eller jag träffade ju min lilla solstråle Anna och åkte buss, till östermalmstorg, vad fan vi gjorde just där vet jag inte. Men det var trevligt.



Fick något sjukt återfall på dansen också, som tur är upptäckte jag att det inte är försent. fr 16 år på tisdagar, nu ska jag bara fixa fram 3000:- sen äre det som gäller.. Igen

10 days to go.



RSS 2.0