Johanna's Kladdkaka.

Lördagens stora uppgift: Att baka en kladdkaka.
Såhär gör man den på Johanna vis.




Leta på Google.se efter "kladdkaka"
Surfa dig in på arla.se
 
Recept:
100 g smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker


Börja med att sätta ugnen på 175 grader. Ta ut en porslin form som även används till lasange (vilket betyder att den är ugns godkänd). Sätt på plattan på 6:an.
Samtidigt som du tar ned ingredienser inse att du satt porslinsformen på fel platta och att den nu ligger i bitar över hela golvet.
Sätt kastrullen med smöret på den plattan som nu blivit varm.
Plocka upp resterna från porslinsformen och släng allt i en påse.
Samtidigt som smöret kokar häll i äggen. Äggen kommer då uppföra sig som om du stekte dom.
Släng den smeten.

Häll istället i smör i en kallbunke då smöret redan är rinnigt smör.
Blanda ihop ingredienserna blanda noga och smaka av.
Upptäck att 2 1/2 dl socker istället är 2 1/2 dl salt.
Släng även den smeten.

Inse då att smöret är slut och du måste gå och handla nytt.
Inse samtidigt att din sambo snott nykeln till sopprummet så du inte kan kasta resterna av smeten + porslins resterna.
Ställ detta i hallen.

Handla nytt smör.
Gör om hela smeten.
Häll allt i en alminium form istället hoppas sedan på det bästa.

Smeten är ju iallafall god. (:

Kommentarer
Postat av: Jag

Naaaaaw, men den va ju goo

2009-04-19 @ 22:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0